Άγριο έγκλημα στον Βόλο: 40χρονος σκότωσε τη νονά του για 2.000 ευρώ (Εικόνες)

Δράστης της άγριας δολοφονίας της 75χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στην υπόγεια αποθήκη της πολυκατοικίας όπου διέμενε στον Βόλο, είναι όπως όλα δείχνουν ο βαφτισιμιός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, τηλεφωνώντας στην αστυνομία. Κατά καιρούς η 75χρονη τον βοηθούσε οικονομικά.

Ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διάφορες υποθέσεις και γι’ αυτό οι έρευνες μεταξύ των υπόπτων στράφηκαν από την πρώτη στιγμή προς τον 40χρονο.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-11/thyma-volos-nona-nekri-dolofonia-07-11-2021.jpg.webp?itok=eY-j54WS

Οι αστυνομικές έρευνες έδειξαν παράλληλα ότι η 75χρονη χτυπήθηκε αρχικά μέσα στο ίδιο της το διαμέρισμα την Πέμπτη το πρωί και στη συνέχεια ο δράστης την μετέφερε σε αποθήκη του υπογείου, όπου τη χτύπησε με το μεταλλικό αιχμηρό αντικείμενο περισσότερες από 20 φορές στο λαιμό και στο σώμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της δολοφονίας της 75χρονης μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν και ο 46χρονος γιος της που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η  άτυχη γυναίκα είχε έναν ακόμη μεγαλύτερο γιο, τον οποίον είχε δυστυχώς χάσει πριν λίγα χρόνια.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο 40χρονος βαφτισιμιός ισχυρίσθηκε ότι σκότωσε την 75χρονη νονά του, όταν απαίτησε 2.000 ευρώ και εκείνη αρνήθηκε

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-11/dolofonia-75xronis-volos_0.jpg.webp?itok=jJgRO-7U

Πώς έγινε το φρικτό έγκλημα

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αν μετά την δολοφονία πήγε στο διαμέρισμα της νονάς του, της άτυχης Ευθαλείας Αβραμίδου- Αλεξούλη, και έψαξε να βρει χρήματα.

Η τελευταία κλήση στο κινητό της ηλικιωμένης γυναίκας, είχε γίνει από τον βαφτισιμιό της, το πρωί της Πέμπτης, όταν και γείτονες την είδαν για τελευταία φορά. Εκτιμάται, πως ο 75χρονος πως της είχε ζητήσει να συναντηθούν στο διαμέρισμα της, είχε κρυφτεί περιμένοντας τη και τη χτύπησε μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-11/volos-diamerisma-dolofonia.jpg.webp?itok=YXi9lJ7s

Στη συνέχεια, τη μετέφερε στην αποθήκη δίπλα στον καυστήρα του υπογείου που είχε ανακαλύψει. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, μέσα στην αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας, όπου εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας, βρέθηκε και η σφουγγαρίστρα με τον κουβά που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τα αίματα ο δράστης της δολοφονίας.

Μάλιστα μέσα στα κλινοσκεπάσματα που χρησιμοποίησε ο άνδρας για να τυλίξει το πτώμα βρέθηκε και η ταινία που τοποθέτησε στο κεφάλι του πτώματος ώστε να μην τρέχει το αίμα της και κινήσει υποψίες στους ενοίκους της πολυκατοικίας που θα κατέβαιναν στο υπόγειο.

Ταυτόχρονα ο δράστης είχε τυλίξει τα πόδια του θύματος με μαύρη σακούλα απορριμμάτων ώστε να είναι βέβαιος πως δεν θα στάζει αίμα. Αμέσως μετά την στυγερή δολοφονία φρόντισε, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, να καθαρίσει επιμελώς την υπόγεια αποθήκη ώστε να καλύψει τα ίχνη του στυγερού εγκλήματος και τράπηκε σε φυγή.