Νέα διαμαρτυρία στα Μέγαρα για τον θάνατο του 18χρονου Ρομά - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Κόρινθο

Κλειστή είναι για δεύτερη βραδιά η εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου, στο 39ο χιλιόμετρο, στα Μέγαρα, αυτή τη φορά στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί ξανά Ρομά, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο του 18χρονου στο Πέραμα από αστυνομικά πυρά, έπειτα από αστυνομική καταδίωξη.

Οι Αρχές πραγματοποιούν εκτροπή οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό. «Λόγω συγκέντρωσης ατόμων η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Aθηνών-Κορίνθου, ρεύμα προς Κόρινθο, στο 39ο χιλιόμετρο, στα Μέγαρα, εκτρέπεται στην παλαιά εθνικό οδό Αθηνών -Κορίνθου», αναφέρει η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι Ρομά συγκεντρώθηκαν στο ίδιο σημείο και χθες, Τρίτη 26/10, πετώντας πέτρες,. Για τον λόγο αυτό διεκόπη για κάποιες ώρες η κυκλοφορία στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου και έτσι οι Αρχές πραγματοποιούσαν εκτροπή οχημάτων στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου και στην παλαιά εθνική οδό.

Κλειστή και η εθνική οδός Πατρών – Πύργου στο ύψος της περιοχής Σαγέικα

Κλειστή παραμένει αυτή την ώρα και η εθνική οδός Πατρών – Πύργου, στο ύψος της περιοχής Σαγέικα στην Αχαΐα, λόγω της συγκέντρωσης ατόμων, τα οποία διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 18χρονου, που σκοτώθηκε στο αιματηρό περιστατικό του Περάματος.

Τα συγκεντρωμένα άτομα έχουν ανάψει φωτιές στο οδόστρωμα, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών. Στο σημείο του αποκλεισμού βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και οχήματα της Πυροσβεστικής.