Πατέρας-αρνητής πήγε στο σχολείο & υπέβαλε μήνυση €2,7 εκατ. στη διευθύντρια (Video)

Πολλά τα περιστατικά επιθέσεων από γονείς σε εκπαιδευτικούς, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, από τη στιγμή που οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία, ενώ κάποιοι προχώρησαν και σε μηνύσεις, ζητώντας υπέρογκα ποσά για αποζημιώσεις, φτάνοντας συχνά στα άκρα. Ακραίο και το περιστατικό στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με πατέρα – αρνητή.

Χθες Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 συγκεκριμένα, ένας πατέρας εισέβαλε σε σχολείο της Θέρμης απαιτώντας να γίνει δεκτό το παιδί του χωρίς να έχει προσκομίσει το αποτέλεσμα του self test.

Το περιστατικό στη Θέρμη Θεσσαλονίκης

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας μπήκε μαινόμενος μέσα στο σχολείο αρνούμενος να προσκομίσει τη σχολική κάρτα του παιδιού του που φοιτά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Θέρμης.

Ο συγκεκριμένος άνδρας προκάλεσε αναστάτωση και σύμφωνα με το GrTimes απείλησε εκπαιδευτικούς και έσπρωξε τη διευθύντρια του σχολείου.

Για αρκετή ώρα αρνούνταν να φύγει από το σχολείο μέχρι να γίνει δεκτό το παιδί του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Ο αρνητής πατέρας και η διευθύντρια του σχολείου οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Θέλει να κάνει μήνυση ύψους 2.700.000 ευρώ στη διευθύντρια

Σήμερα, ο ίδιος επέστρεψε στο 2ο Δημοτικό χωρίς το παιδί του, καθώς, όπως τόνισε, «πρέπει να ξεκουραστεί γιατί υπέστη σοκ και αυτός όπως και τα άλλα τα παιδιά. Θα πάρει τρεις μέρες ρεπό από τη… σημαία. Τη Δευτέρα θα επανέλθουμε, περιμένω να δω τι θα γίνει την Παρασκευή με το δικαστήριο. Εγώ ετοιμάζομαι, θα πάω χωρίς δικηγόρο γιατί τα χαρτιά μου έχουν μεγάλη δύναμη και ισχύ», πρόσθεσε.

Παράλληλα τόνισε ότι «ήρθα να αφήσω ένα διαβιβαστικό και να ενημερώσω τη διευθύντρια του σχολείου. Θα αφήσω τη σύμβασή μας, θα πάρω αριθμό πρωτοκόλλου και θα ενημερώσω τη διευθύντρια, η οποία έπρεπε να έχει ήδη ενημερωθεί από τη Νίκη Κεραμέως, καθώς έχει υπογράψει και έχει αποδεχθεί τους όρους της σύμβασής μας. Την αποδέχθηκε σιωπηρά μετά από 60 μέρες και η αποδοχή έχει τρεις φορές μεγαλύτερη δύναμη από ό,τι έχει να υπογράψει κάποιος πάνω σε ένα χαρτί».

Μάλιστα, όπως εξήγησε, θα υποβάλει μήνυση κατά της διευθύντριας και θα αξιώσει το ποσό των 2.700.000 ευρώ. «Θα μπω μέσα, θα αναζητήσω τη διευθύντρια, θα γνωστοποιήσω τη σύμβασή μας και θα επιδώσω πρόστιμο ύψους 2.700.000 ευρώ για τη διευθύντρια μόνο. Οι υπόλοιποι θα πάρουν μεγαλύτερα ποσά. Και τη μήνυση θα την κάνω επειδή αυτό αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το υπουργείο Υγείας».