Θρίλερ με τον θάνατο του διοικητή του Α.Τ. Ερέτριας - Στο αυτοκίνητό του με μία σφαίρα στο κεφάλι

Απαντήσεις για τον θάνατο του νεαρού, 29 μόλις χρόνων, διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Ερέτριας αναζητούν οι υπεύθυνοι του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ., λίγες ώρες αφότου ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή, με μια σφαίρα στο κεφάλι, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Αστυνομικές πηγές τονίζουν ότι μέχρι στιγμής κανένα ενδεχόμενο δεν έχει αποκλειστεί και πως όλα εξετάζονται γύρω από το τραγικό τέλος του 29χρονου διοικητή.

Δηλαδή ναι μεν εξετάζεται ο άνδρας να έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, αλλά και το ενδεχόμενο κάποιοι να τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ, στήνοντας ένα σκηνικό που παραπέμπει σε αυτοκτονία.

Τον άτυχο διοικητή εντόπισε σύμφωνα με μαρτυρίες κάτοικος της περιοχής και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε λίγο αργότερα κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών προκειμένου να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση.

Θρίλερ στην Ερέτρια: Στο μικροσκόπιο ο θάνατος του διοικητή του Αστυνομικού  Τμήματος – Τι εξετάζει η Αστυνομία - eretikos.gr

Δεν έχει βρεθεί σημείωμα από τον αστυνομικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός διοικητής ήταν πατέρας ενός παιδιού, ενώ πριν από περίπου 10 ημέρες είχε παντρευτεί. Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να δικαιολογεί το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στα έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ που ερευνούν την υπόθεση.

Συνάδελφοί του αναφέρουν πως ο νεαρός άνδρας δεν είχε δώσει σημάδια για την τραγωδία που θα ακολουθούσε, αφού ποτέ στο παρελθόν η συμπεριφορά του δεν ήταν ανησυχητική ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο περίεργη.