Χανιά: Τι δείχνει η τελευταία βόλτα της 11χρονης που βρέθηκε νεκρή (Video)

Στη δημοσιότητα ήρθαν δύο video από την τελευταία βόλτα που έκανε η άτυχη 11χρονη στα Χανιά. Χθες Τετάρτη 26 Μαΐου 2021, μετά από τεράστια κινητοποίηση, το κορίτσι βρέθηκε δυστυχώς νεκρό στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στο ύψος της ομώνυμης Εκκλησίας εκεί. Το άψυχο σώμα του μικρού κοριτσιού βρήκε ένα ζευγάρι περιπατητών, οι οποίοι την είδαν από ψηλά και κάλεσαν σε βοήθεια. Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί από τις αρχές, που ερευνούν την θλιβερή αυτή υπόθεση.

Χανιά: Εδώ βρέθηκε νεκρή η 11χρονη Ιωάννα - Πού προσανατολίζονται οι  έρευνες για το θάνατό της

Στα video που δημοσίευσε το zarpanews.gr, από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, διακρίνεται η άτυχη Ιωάννα το βράδυ της Τρίτης λίγο μετά τις 20:00, να περπατάει μόνη της κατευθυνόμενη προς τη περιοχή των Αγίων Αποστόλων.

Το άτυχο κορίτσι είχε εξαφανιστεί από προχθές το βράδυ και η οικογένειά της ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία είχε ξεκινήσει άμεσα τις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού.

Ο επίλογος της αναζήτησης ήταν τραγικός, καθώς χθες το απόγευμα η Ιωάννα εντοπίστηκε νεκρή σε βραχώδη ακτή κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τα αίτια του θανάτου της 11χρονης, ενώ απέκλεισαν  το ενδεχόμενο ο θάνατος του κοριτσιού από τα Χανιά να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων ταξίαρχος Γιώργος Λυμπινάκης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο δήλωσε: «Έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια, αυτή είναι και η άποψη του ιατροδικαστή. Εξετάζονται τα αίτια της πτώσης».