Ομολόγησε η 35χρονη για την επίθεση με το βιτριόλι - Πώς να δεχτεί «συγνώμη» η Ιωάννα

Στην ομολογία ότι όντως ήταν αυτή που  πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της άτυχης Ιωάννας, έναν χρόνο πριν στην περιοχή της Καλλιθέας, καθώς εκείνη πήγαινε στην εργασία της, προχώρησε η 35χρονη γυναίκα που έχει συλληφθεί από τις Αρχές και κρατείται στις φυλακές Θήβας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η 35χρονη με τη συνοδεία του δικηγόρου της, Σάκη Κεχαγιόγλου, μετέβη νωρίς σήμερα το πρωί στην ανακρίτρια και απολογήθηκε εκ νέου για όσα την κατηγορούν. Η μεταγωγή της έγινε με άκρα μυστικότητα και η απόφασή της, να ομολογήσει ήρθε αιφνιδιαστικά.

Ομολόγησε η 35χρονη Εφη για την επίθεση με βιτριόλι – Ζήτησε συγγνώμη έναν χρόνο μετά | AgrinioNews

Η  35χρονη Έφη Κ. φέρεται να παραδέχθηκε την ειδεχθή πράξη της, λέγοντας πως είχε εμμονή με το άτυχο θύμα της, αλλά αρνείται πως σκόπευε να σκοτώσει την Ιωάννα και πως διερρευνοιύσε τρόπους να φτάσει στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν για να την αποτελειώσει.

Επίθεση με βιτριόλι: Ο γάμος, το αίτημα φιλίας και οι εμμονές της 35χρονης

Η 35χρονη ζήτησε συγγνώμη, για τις φρικτές συνέπειες που προκάλεσε στην 34χρονη Ιωάννα, ελπίζοντας όπως είπε να γίνει δεκτή και υποστηρίζοντας, πως δεν είχε πρόθεση θανατηφόρας βλάβης.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη της απολογία, είχε κάνει χρήση του δικαιώματος της σιωπής.

Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε η 35χρονη Έφη ένα χρόνο μετά | Pronews

Προ ημερών, η άτυχη Ιωάννα στην πρώτη της συνέντευξη μετά την ανατριχιαστική επίθεση περιέγραψε χαρακτηριστικά όσα βίωσε εκείνη τη στιγμή, αλλά και τη ζωή της σήμερα, περίπου έναν χρόνο μετά το συμβάν.

Πώς να δεχτεί τη «συγγνώμη» από την 35χρονη, η Ιωάννα…

Η ζωή της Ιωάννας έχει σημαδευτεί με δραματικό τρόπο και στην καθημερινότητά της έχουν μπει τα νοσοκομεία, τα αλλεπάλληλα χειρουργεία, οι συνεχείς εξετάσεις, η αγωνία για την πορεία των τραυμάτων της και ο πόνος.

Στο νοσοκομείο για κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις την βρήκε και η είδηση της ομολογίας της 35χρονης που παραδέχτηκε πως είναι υπαίτια για όλα αυτά και όπως δήλωσε αφού επικοινώνησε μαζί της, ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο iefimerida.gr, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ούτε η Ιωάννα ούτε η οικογένειά της δέχονται την συγγνώμη της 35χρονης», καθώς, όπως επισημαίνει, δεν ήταν ειλικρινής.

«Κατά την απολογία της προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη της υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε τη βλάβη που μπορούσε να προκαλέσει το καυστικό υγρό και ότι η ποσότητα ήταν μικρή. Ωστόσο από τα πραγματικά στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ακριβώς το αντίθετο, καθώς η ποσότητα ήταν μεγάλη και προκάλεσε βαρύτατες βλάβες στην Ιωάννα. Είναι βέβαιο ότι η πρόθεσή της ήταν να τη σκοτώσει», επισημαίνει ο κ. Λύτρας.