Τραγωδία στην Εύβοια: Εργατικό δυστύχημα με τρεις νεκρούς από ηλεκτροπληξία

Τρεις άνθρωποι έχασαν δυστυχώς, πάνω στο καθήκον και με ιδιαίτερα τραγικό τρόπο τη ζωή τους από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών στην περιοχή Γυμνό του δήμου Ερέτριας στην Εύβοια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για τρεις άτυχους εργαζομένους συνεργείου του Άκτωρα, που συνεργαζόταν με τον ΔΕΔΔΗΕ και χτυπήθηκαν από ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ στο Γυμνό του δήμου Ερέτριας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ήταν εργαζόμενοι σε εργολάβο του Άκτωρα, ο οποίος εκτελούσε εργασίες. Πληροφορίες αναφέρουν πως εκτελούσαν έργα υπογειοποίησης, όταν δυστυχώς ακούμπησαν καλώδιο υψηλής τάσης.

Σύμφωνα με την αστυνομία στις 14:15 στο χωριό Γυμνό στην Ερέτρια συνεργεία του Άκτωρα με τέσσερα άτομα προέβαινε σε υπαίθριες εργασίες σε κολώνα της ΔΕΗ.

Από ηλεκτροπληξία σκοτώθηκαν οι τρεις και ένας τραυματίστηκε.

Στο σημείο έσπευσε βραχιονοφόρο όχημα της πυροσβεστικής προκειμένου να τον απεγκλωβίσει πάνω από την κολώνα, διασώζοντάς τον.

Η Πυροσβεστική με Tweet, που ανάρτησε στις 15:25 ενημέρωσε σχετικά:

«Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμου από στύλο ρεύματος στην περιοχή Γυμνό στον Δήμο Ερέτριας Ευβοίας. Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα».

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα της Πυροσβεστικής Χαλκίδας και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.