Αφέθηκε ελεύθερος ο 24χρονος παιδόφιλος

Αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από απόφαση του δικαστήριο ο 24 παιδόφιλος από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος ασελγούσε σε παιδάκια 10 και 4 ετών, κατέγραφε τις πράξεις του και τις διακινούσε στο διαδίκτυο.

Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν πως λόγω ψυχολογικών προβλημάτων έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, να παρακολουθείται από ψυχίατρο και να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα, προσκομίζοντας ψυχιατρική βεβαίωση.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τόνισαν ότι ο 24χρόνος είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής Έλληνας που αποδεδειγμένα  ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά και στη συνέχεια διακινούσε σε σελίδες παιδόφιλων το ανατριχιαστικό υλικό.

Να σημειωθεί πως έχει αποδειχθεί ότι πριν δυο χρόνια βίασε ένα δεκάχρονο παιδί μέσα στο σπίτι του. Το αγοράκι εντοπίστηκε και μίλησε στους αστυνομικούς , ενώ υπάρχει και ένα αγόρι 4 χρονών στο οποίο ασέλγησε ο 24χρονος. Και τα δύο παιδιά που ανήκουν στο περιβάλλον του 24χρονου. Αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να ερευνηθεί ο βαθμός κακοποίησης που υπέστησαν πριν από δύο χρόνια.