Παίρνει πίσω την ομολογία του για την δολοφονία της Ελένης ο 19χρονος -Η αναπαράσταση θα δείξει την αλήθεια

Συνεχείς είναι οι παλλινωδίες στις καταθέσεις των δύο νεαρών που κατηγορούνται για την δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο.Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, που κατέθεσε σήμερα αίτημα αναπαράστασης του εγκλήματος στη Ρόδο  ο 19χρονος Αλβανός μέσω του συνηγόρου του πήρε πίσω την ομολογία της τέλεσης του εγκλήματος

Τι είχε υποστηρίξει

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος είχε υποστηρίξει ότι ο 21χρονος Ροδίτης εκνευρίστηκε καθώς η Ελένη Τοπαλούδη δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις του και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Όπως λέει ο 19χρονος Αλβανός η νεαρή τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και το ίδιο προέτρεπε και εκείνος αλλά ο 21χρονος τον πίεσε να την πετάξουν στα βράχια ζωντανή.

«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγούμενη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

 «Να οριστεί ώρα και μέρος»

Εν τω μεταξύ, ο κ.Κούγιας  ζήτησε εκτός της αναπαράστασης να γίνει κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των δύο φερόμενων ως δραστών.

Οπως  είπε ο θα ζητήσει να οριστεί ημέρα και ώρα αναπαράστασης του εγκλήματος, «ανακριτική πράξη που η λιμενική Αρχή παρέλειψε να διενεργήσει», ενώ για την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των νεαρών ανέφερε ότι «σύμφωνα με τις δηλώσεις των συνηγόρων τους, άλλοτε ομολογούν τις πράξεις τους, άλλοτε τις αρνούνται, και γενικώς έχουν μέχρι τώρα αντιφατικές τοποθετήσεις για το τι ακριβώς συνέβη και εξαιτίας τίνος συνέβη, όσον αφορά τις συνθήκες του βιασμού και του τρόπου με τον οποίο αφαίρεσαν τη ζωή του θύματος».

Βίντεο

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, στο οποίο φαίνεται η 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη να συναντάται κάτω από το σπίτι της με τον 19χρονο Αλβανό που κατηγορείται για τη δολοφονία της και στη συνέχεια να φεύγουν μαζί.

Στο βίντεο, που έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας και φέρνει στο φως η «Δημοκρατική», φαίνεται ο 19χρονος που φτάνει στο σπίτι της άτυχης κοπέλας, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, την περιμένει, εκείνη κατεβαίνει, της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και φεύγουν μαζί.

Προτεινόμενα για εσάς