Τι είπε για τα 9χρονα αγνοούμενα κοριτσάκια ο ερευνητής Γ. Τσούκαλης

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους ενώ ειδικό κλιμάκιο ερευνά τις τα 9χρονα δίδυμα κοριτσάκια Σοφία και Βασιλική Φιλιποππούλου. Στην έρευνα συμμετέχει και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

 

Ο κος Τσούκαλης μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, είπε: «Είναι  γεγονός ότι είναι συγκεχυμένη κατάσταση, εμείς θέλουμε να μην σκεφτόμαστε το κακό σενάριο. Υπάρχει μια τελευταία πληροφορία η οποία ήταν από μια κυρία που ήταν στη θάλασσα και η οποία είπε ότι με μια παρέα υπήρχαν και δυο δίδυμα κοριτσάκια. Το έχει αναφέρει σε μια συνέντευξη. Δεν υπάρχουν, όμως, άλλα στοιχεία που να βοηθούν στις έρευνες. Εμείς θέλουμε να ελπίζουμε, από στάσης ζωής θέλω να είμαι αισιόδοξος».

Οσο μιλούσε ο κ. Τσούκαλης, στην τηλεφωνική γραμμή ήταν και ο Κώστας Γιαννόπουλος, επικεφαλής του Χαμόγελου του Παιδιού που αναστέναζε – με νόημα για όσα άκουγε ίσως; «Θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ τι λέμε στους ανθρώπους που πονάνε και ελπίζουν, να είναι θεσμική η διαδικασία, υπάρχουν πολλά σενάρια στα social, θα τους τρελάνουν τους ανθρώπου», σημείωσε μετά.