Τροχαίο στη Μεταμόρφωση: Δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος - Τι λέει ο 78χρονος τραυματίας(βίντεο)

Τραγικό τροχαίο συνέβη σήμερα το πρωί, γύρω στις 8.30 στη Μεταμόρφωση. Ένα αυτοκίνητο VW έπεσε με ταχύτητα σε στάση λεωφορείου επί της λεωφόρου Παπανδρέου 119 και παρέσυρε 3 άτομα.

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες ένα άλλο ΙΧ χτύπησε το όχημα VW που έπεσε στη στάση και προκάλεσε το μοιραίο. Εξάλλου η κόρη του οδηγού VW κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο φώναζε: “Μάς χτύπησαν”.

Ο οδηγός του ΙΧ καθώς και η 9χρονη κόρη του που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Το κορίτσι, καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού χωρίς να φοράει ζώνη ασφαλείας. Έχει μεταφερθεί στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος

Πηγές της Τροχαίας Αττικής, αναφέρουν ότι δεν έχουν διαπιστώσει να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο.

«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πηγές.

 

Διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ και τα ασθενοφόρα μετέφεραν τα  τρία άτομα στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα άτομο, άνδρας 50 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεκρός. Οι άλλοι δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Μιχάλης Καρπέτας που μίλησε στο protothema.gr χαρακτήρισε «ανεξήγητο» το δυστύχημα καθώς, όπως είπε, «στο σημείο ο δρόμος είναι ευθεία και δεν έχει κάποια στροφή».

 Δείτε τη μαρτυρία του 78χρονου που τραυματίσθηκε στο δυστύχημα, στην οδό Γ.Παπανδρέου, στην Μεταμόρφωση: