Εξαφανίστηκε γιατρός και δημοσιογράφος μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος των αντικαρκινικών

Μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Νέα Σελίδα». Πρόκειται για μια νεαρή γιατρό, η οποία εργάζεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο και για τον δημοσιογράφο – συζύγο, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν λίγες μέρες μετά τις συλλήψεις των μελών του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Την εξαφάνιση δήλωσε η μητέρα της στο Α.Τ Παγκρατίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η εξαφάνιση έγινε μια μέρα μετά από αναφορά ογκολόγου ιατρού του νοσοκομείου που εντόπισε 44 πλαστές συνταγές ασθενών. Η γιατρός, καθηγήτρια του Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε και αναφορά στον διοικητή του Λαϊκού Νοσοκομείου και αφού παρουσίαζε τα όσα είχε ανακαλύψει, του ζητούσε να διαβιβάσει το συντομότερο δυνατόν τα στοιχεία στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ο διοικητής του Λαϊκού ενημέρωσε τις αρχές ότι η γιατρός που βοηθούσε την ογκολόγο, έχει εξαφανιστεί. Η γυναίκα πήγαινε κανονικά στη δουλειά της έως και την Τρίτη, 8 Μαΐου.

Ο διοικητής ανέφερε ότι η γιατρός εμφανιζόταν καθημερινά στο παράρτημα του νοσοκομείου και παρακολουθούσε ασθενείς τόσο της ογκολόγου που συνέταξε την αναφορά για τις 44 πλαστές συνταγές όσο κι άλλων δυο γιατρών.

Επίσης τηλεφώνησε και στη μητέρα της γιατρού. Εκείνη τον ενημέρωσε ότι είχε ήδη δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης της και του συζύγου της.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι του παρέδωσε και την τσάντα της κόρης της. Μέσα στην οποία υπήρχαν και σφραγίδες της ίδιας, δυο άλλων γιατρών και τα βιβλιάρια δυο ασθενών.

Με πληροφορίες από τη «Νέα Σελίδα»