Δολοφονία Δώρας: Η μαρτυρία για το κοντινό πρόσωπο που την ανησυχούσε & οι κάμερες

Στο κοντινό της περιβάλλον στρέφονται πάλι οι έρευνες των αστυνομικών, για τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη.
Με βάση μια μαρτυρία που ήρθε από το εργασιακό της περιβάλλον για κάτι που την προβλημάτιζε, ψάχνουν τώρα για κάποια προσωπική διαφορά ή για κάποιο κοντινό της πρόσωπο που είχε προβληματική συμπεριφορά.
Παράλληλα, συνεχίζουν να ερευνούν τις κινήσεις αλλά κυρίως τις κλήσεις στο κινητό που δέχθηκε, την μοιραία μέρα.
Ωστόσο, αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείουν ούτε το ενδεχόμενο του μανιακού δολοφόνου.
Οι έρευνες που έκαναν σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω απ’ το Β’ Νεκροταφείο, για τα προσωπικά της αντικείμενα, δεν αποκάλυψαν δυστυχώς τίποτα.
Σε μία προσπάθεια να συνθέσουν το σκηνικό του φόνου, συμπεραίνουν ότι τα πρώτα χτυπήματα που δέχτηκε, δεν ήταν θανατηφόρα. Το θύμα αντιστάθηκε και ενδεχομένως εκνεύρισε τον δράστη, που έχασε τον έλεγχο και τότε την τραυμάτισε θανατηφόρα στην καρδιά.
Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, πήρε κατόπιν την τσάντα της, άδειασε τις τσέπες από το μπουφάν της και με το μαχαίρι στα χέρι, επειδή υπήρχαν εργαζόμενοι και άλλοι πολίτες στον χώρο, έφυγε απ’ την πίσω μάνδρα του νεκροταφείου. Και προσπαθούν να εντοπίσουν τις κινήσεις του, από κάμερες στην περιοχή.
Εφόσον τον εντοπίσουν στις κάμερες, την ώρα της διαφυγής του, τότε θα προσπαθήσουν να τον εντοπίσουν στην αντίστροφη διαδρομή, δηλαδή στην είσοδό του προς το νεκροταφείο, πριν τον φόνο, για να τον ταυτοποιήσουν.