Απίστευτο επεισόδιο στη κηδεία της Δώρας: "Αλήτη, εσύ την έφαγες", φώναζε η κόρη στον πατέρα

Βαρύ ήταν το κλίμα στην κηδεία της Δώρας Ζέμπερη, της 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο. Οι δικοί της άνθρωποι δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν ακόμα αυτό που έχει συμβεί. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η άτυχη Δώρα τάφηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου έχασε τη ζωή της

Η μητέρα της Δώρας ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο Β’ Νεκροταφείο υποβασταζόμενη από οικείους της καθώς λόγω της κατάστασής της δε μπορούσε να περπατήσει.

“Μάχη” της κόρης με τον πατέρα

«Κόρη μου κορούλα μου, σε έχασα, πιάστε τον δολοφόνο, θα τον κάνω κομμάτια», φώναζε ο πατέρας της άτυχης Δώρας την ώρα της κηδείας.

Όλα αυτά όμως που φώναζε ο πατέρας προκάλεσαν την οργή της αδελφής της νεκρής που φώναζε «πάρτε τον από εδώ. Αλήτη, εσύ την έφαγες. Έχεις το θράσος να έρχεσαι στην Εκκλησία;».

Η αδερφή της άτυχης 32χρονης είχε ξεσπάσει ξανά εναντίον του πατέρα τους αφού τα ξημερώματα είχε ανεβάσει στο Facebook μια ανάρτηση με τις δηλώσεις του πατέρα τους έξω από το νεκροταφείο γράφοντας:

Λίγο πριν μπει μπει στο Κοιμητήριο είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι χάλια. Θέλω να βρω αυτόν που δολοφόνησε το παιδί μου. Το παιδί μου πήρε στα χέρια του μεγάλες υποθέσεις, λίστα Λαγκάρντ και άλλες πολλές. Εσείς, ως δημοσιογράφοι μπορείτε να βοηθήσετε στις έρευνες. Η γυναίκα μου φταίει για όλα. Αν ήμουν εγώ στο σπίτι τα παιδιά θα ήταν ασφαλή, εγώ θα είχα τον έλεγχο. Αν το παιδί είναι αυτή την ώρα στο χώμα είναι εξαιτίας της γυναίκας μου».

Εντύπωση προκαλούν και τα λόγια της αδελφής της Δώρας η οποία σήμερα έκανε την εξής ανάρτηση:

“Αίσχος φτου σου ξεφτίλα, αυτός δεν είναι πατέρας είναι τέρας, χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας” έγραψε.

 

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία και τα αδέλφια της Δώρας.