Ο Χρήστος Μαζανίτης περιγράφει την τρομακτική επίθεση που δέχθηκε από κουκουλοφόρους

Τις τρομακτικές στιγμές που έζησε ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαζανίτης όσο και τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου κατά τα χθεσινά επεισόδια στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Παύλο Φύσσα, περιέγραψε στον ΑΝΤ1.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο δημοσιογράφος ανέφερε «Είθισται όταν ένας άνθρωπος είναι πεσμένος στο έδαφος και κάποιοι βρίσκονται στη θέση του ισχυρού να δείχνουν ένα υποτυπώδη οίκτο, αυτό όμως δεν συνέβη».

«Ο Θωμάς κατάφερε να βάλει το χέρι τελευταία στιγμή μπροστά όταν ένας εκ των κουκουλοφόρων που κρατούσε ένα κομμάτι σίδερο που ήταν ο σωλήνας του κοκ, αυτό το σίδερο πήγε να το καρφώσει στο κεφάλι του. Ακαριαία έβαλε το χέρι του μπροστά και έτσι αποφευχθήκαν τα χειρότερα.»

Ο δημοσιογράφος τονίζει ότι όλα αυτά συνέβησαν όταν ο ίδιος μαζί με το συνεργείο κατέγραφαν τους δυο χτυπημένους περαστικούς «Είχαμε τους δυο πολίτες που βρίσκονταν πίσω μας και τους καταγράφαμε να είναι τραυματισμένοι, ενώ στο σημείο βρίσκονταν ασθενοφόρα και άνδρες της αστυνομίας που προσπαθούσαν να συντονίσουν το κομφούζιο που είχε δημιουργηθεί.»