Συνελήφθη ο δολοφόνος του μεσίτη από τη Γλυφάδα - Φίλος του, που είχε αποφυλακιστεί

Τέλος μπαίνει στο θρίλερ με την αναζήτηση του δολοφόνου του άτυχου μεσίτη 57χρονου από τη Γλυφάδα, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί σε πάρκινγκ της παλαιάς Εθνικής Οδού, κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Ο δράστης, 70χρονος φίλος του θύματος είναι πλέον στα χέρια της Ασφάλειας Λαμίας και μετά από ολονύκτια ανάκριση, ομολόγησε όλα όσα έγιναν τη νύχτα του εγκλήματος.

Δράστης και θύμα γνωρίζονταν εδώ και ένα χρόνο περίπου. Ο δράστης του ζήτησε να τον μεταφέρει με το αμάξι του στη βόρεια Ελλάδα έναντι αμοιβής 500€. Το θύμα πήγε και τον παρέλαβε από την Χαλκίδα, από σπίτι φίλου του που φιλοξενείτο και ξεκίνησαν για τη βόρεια Ελλάδα.

Έκαναν στάση για φαγητό στον Άγιο Κωνσταντίνο αλλά όταν μπήκαν στο αυτοκίνητο για να συνεχίσουν, το θύμα του ζήτησε να δώσει εκείνη τη στιγμή τα χρήματα, διαφορετικά δεν θα συνέχιζε το ταξίδι. Όπως ισχυρίστηκε ο δράστης το θύμα σταμάτησε με το αυτοκίνητο στο σημείο που έγινε η δολοφονία και άρχισε να πετάει κάτω τα πράγματά του σε έξαλλη κατάσταση. Πιάστηκαν στα χέρια και μετά, όπως ισχυρίζεται ο δράστης, το θύμα πήρε ένα μαχαίρι που είχε στο αυτοκίνητο και τον απείλησε. Ο 70χρονος άρπαξε το μαχαίρι και τον μαχαίρωσε με μανία. Μετά μπήκε στο αυτοκίνητο του θύματος και φεύγοντας μέσα στον πανικό του, όπως είπε στους αστυνομικούς, πέρασε από πάνω του.

Όλο αυτό το διάστημα, ο δράστης περιπλανιόταν κάπου στη βόρεια Ελλάδα με το αυτοκίνητο του θύματος. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας τον εντόπισαν χθες και τον μετέφεραν στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας. Ομολόγησε μετά από ολονυχτία ανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 70χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.

Συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση παραχώρησαν σήμερα ο Διευθυντής Αστυνομίας Φθιώτιδας Αστέριος Μαντζιώκας, ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας Χρήστος Μουτσώκος και ο προϊστάμενος του γραφείου ενημέρωσης δημοσιογράφων Στερεάς Ελλάδας Σταύρος Κουτουλογένης:

Πηγή: lamiareport.gr, tvstar.gr