Βρήκαν το πιο γλυκό όνομα για το εγκαταλελειμμένο βρέφος της Ρόδου

Την αγάπη που στερήθηκε τις πρώτες μέρες της ζωής του, απολαμβάνει πλέον το νεογέννητο μωράκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο πριν λίγες μέρες, μέσα σε χαρτοκιβώτιο, σε τηλεφωνικό θάλαμο στην περιοχή Πεύκοι κοντά στη Λίνδο.

Το μωρό, που είχε ακόμη τον ομφάλιο λώρο όταν το βρήκαν διερχόμενοι τουρίστες μέσα στον θάλαμο, φιλοξενείται πλέον στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου της Ρόδου.

Χαίρει άκρας υγείας και στο πλευρό του βρίσκονται σε 24ωρη βάση οι γιατροί και οι νοσηλευτές της κλινικής, που το αγκάλιασαν με στοργή απ’ την πρώτη στιγμή.

Μάλιστα, του έδωσαν και όνομα: «Άγγελος» γιατί όπως δήλωσε η διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου της Ρόδου κυρία Ντίνα Μαχαιρίδη, στη «Ροδιακή»: «Είναι πανέμορφο! Του χορηγείται γάλα, ενώ βρέθηκαν και πρόχειρα ρουχαλάκια για να το ντύσουμε. Αν κάποιοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να συνεισφέρουν με πάνες και ρουχαλάκια βρεφικά.»

Η διευθύντρια της παιδιατρικής κα Ντίνα Μαχαιρίδη, τόνισε ότι μόλις βρεθεί η μητέρα από τους αστυνομικούς, ευελπιστούν ότι θα πειστεί να αναλάβει το πανέμορφο μωράκι της και να το μεγαλώσει, με τον τρόπο που μόνο μια μητέρα μπορεί. Ήδη το ενδιαφέρον άτεκνων ζευγαριών που ζήτησαν να ξεκινήσει διαδικασία υιοθεσίας είναι τεράστιο.

Πηγή: rodiaki