Ανατριχιστική η κατάθεση της φοιτήτριας για τον 52χρονο: «Όποτε συνερχόμουν με έβριζε…»

Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αφηγήθηκε η 22χρονη φοιτήτρια στην κατάθεσή της όσα υπέστη στα χέρια του 52χρονου ενώ από τα ευρήματα οι αρχές συμπεραίνουν τόσο ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο όσο και ότι ο δράστης δεν σκόπευε να αφήσει την κοπέλα να βγει ζωντανή από το σπίτι του.

Η νεαρή κοπέλα αποκαλύπτει πως πριν από περίπου ένα μήνα αναζήτησε δουλειά μέσω αγγελίας και βρήκε αυτή που είχε βάλει ο 52χρονος, ο οποίος έψαχνε κοπέλα για να τον βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού.

«Μου είπε ότι ήταν σχεδόν τυφλός και γι’ αυτό μου ζήτησε όταν πηγαίνω να κάνω δουλειές να φοράω ένα στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα υποτίθεται από ειδικό ύφασμα για να αντιλαμβάνεται την κίνησή μου μέσα στο χώρο», είπε η κοπέλα στην κατάθεσή της.

«Πήγα στο σπίτι του για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. Μου είπε “καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω”. Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα “βοήθεια” και μου έλεγε “σκάσε πουτ@ν@. Αυτό συνέβη πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και όταν συνερχόμουν και φώναζα βοήθεια, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα αυτός ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε».

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 52χρονος σκόπευε να βασανίσει μέχρι θανάτου την κοπέλα και στη συνέχεια να πουλήσει στο «σκοτεινό διαδίκτυο» τις άρρωστες σκηνές. Επίσης, το γεγονός ότι είχε βγάλει τη μπαταρία από το κινητό της αποδεικνύει πως ο 52χρονος ήθελε να εξαφανίσει κάθε ίχνος της 22χρονης.

Υπό εξέταση, τέλος, και οι υποθέσεις άλλων τριών νεαρών γυναικών, οι οποίες ανταποκρίθηκαν σε αγγελία του 52χρονου και ενδέχεται να δέχθηκαν ελαφρά σεξουαλική παρενόχληση, για το λόγο αυτό τις επόμενες ημέρες αναμένεται με εισαγγελική απόφαση να δοθούν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 52χρονου.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 52χρονο

Για τις αποτρόπαιες πράξεις του απολογείται σήμερα στον ανακριτή ο 52χρονος που κρατούσε φυλακισμένη την 22χρονη φοιτήτρια στο σπίτι του στη Δάφνη κακοποιώντας την σεξουαλικά.

Συγκεκριμένα, o 52χρονος διώκεται για:

-Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα).

-Βιασμός κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα).

-Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα).

-Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Η νεαρή κοπέλα που βοηθούσε τον άντρα στο σπίτι του, υπέστη φριχτά βασανιστήρια από αυτόν. Μάλιστα, ο 52χρονος φέρεται να έχει καταγράψει σε κάμερες τις αποτρόπαιες πράξεις του. Ο ίδιος δήλωσε πως ο,τι έπραξε, το έπραξε με τη συναίνεση της νεαρής φοιτήτριας.