Οικογενειακή επιχείρηση αποδείχτηκε το εμπόριο ναρκωτικών

Tέσσερις άνδρες συνελήφθησαν χθες στην Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας.

Πρόκειται για έναν πατέρα 61 ετών και τους δυο γιους του ηλικίας 19 και 37 ετών, οι οποίοι διακινούσαν ηρωίνη, έχοντας ως  ορμητήριό τους την περιοχή του Δενδροποτάμου, καθώς και για έναν 35χρονο που συνελήφθη λόγω παράβασης του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πρώτα η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα και τον νεότερο γιο του, καθώς στο σπίτι τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα δέμα με οκτώ μικροδέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 23,1 γραμμαρίων, χρήματα προερχόμενα από  εμπορία ναρκωτικών ουσιών και τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Στη συνέχεια διεξήχθη έρευνα στο δεύτερο σπίτι της οικογένειας, όπου συνελήφθη ο 37 ετών γιος, καθώς σε πλαστικό δοχείο είχε κρυμμένα 112 μικροδέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 34,9 γραμμαρίων. Επιπλέον, βρέθηκαν ένα κινητό για τις παράνομες συναλλαγές του και το ποσό των 200 ευρώ που προερχόταν από διακίνηση ουσιών.

Οι αρχές προέβησαν στη σύλληψη του 35χρονου, επειδή εκείνος αγόρασε ηρωίνη από τον 19χρονο λίγο πριν την επιχείρηση της αστυνομία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.