Στις 17 Μαΐου η δίκη για τη δολοφονία στο Κορωπί

Για τις 17 Μαΐου ορίστηκε η δίκη για τη δολοφονία στο Κορωπί, όπου η Νικολέτα Παπαϊωάννου μαχαίρωσε και σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Η 26χρονη βρίσκεται στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών και έχει πάρει μαζί της τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Στις αρχές του περασμένου Αυγούστου το πανελλήνιο “πάγωσε” στην είδηση του εγκλήματος που έλαβε χώρα στην αυλή της άτυχης 35χρονης γυναίκας.

Το βράδυ της 4ης Αυγούστου η Παπαϊωάννου που είχε αποκτήσει επίσης δύο παιδιά με τον 41χρονο, επισκέφθηκε την 35χρονη στο σπίτι της στο Κορωπί. Ενώ καυγάδιζαν έντονα, η νεαρή γυναίκα έβγαλε ένα μαχαίρι με το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής της 35χρονης με πέντε χτυπήματα.

 

Ένα ακόμα τραγικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι το θύμα δολοφονήθηκε μπροστά στα αθώα μάτια των παιδιών της. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Κορωπίου, ωστόσο εκεί διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός της.

Η Νικολέτα Παπαϊωάννου οδηγήθηκε στις φυλακές, όπως και ο 41χρονος εραστής της, καθώς την επόμενη μέρα του φονικού προσπάθησε να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία της γυναίκας του, πυροβολώντας με καραμπίνα τον 55χρονο πατέρα της συντρόφου του, τραυματίζοντας τον ευτυχώς ελαφρά. Ο 41χρονος έχει αποφυλακιστεί.