Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος - Η κηδεία της 33χρονης Αποστολίας&του 3χρονου γιού της

Σήμερα Τετάρτη 1 Μαρτίου συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη 33χρονη μητέρα και του 3χρονου παιδιού της που έχασαν με τόσο άδικο και τραγικό τρόπο τη ζωή τους στο δυστύχημα της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι το  θανατηφόρο τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής όταν η Porsche του γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης στις 12:00 το μεσημέρι.

Τραγική φιγούρα, ο σύζυγος της 33χρονης Αποστολίας και πατέρας του μικρού Παύλου, που σώθηκε από θαύμα καθώς είχε βγει από το όχημα δευτερόλεπτα πριν.

Η νεαρή γυναίκα μαζί με τον σύζυγό της Υπάτιο και το μωρό του, ταξίδευαν στη γενέτειρα τους για να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα. Η μοίρα όμως τους επιφύλαξε ένα άσχημο παιχνίδι…

Συγκλονιστικά ήταν τα λόγια και των τριών οικογενειών που θρηνούν, οι οποίοι έσπασαν τη σιωπή τους χθες.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου περιέγραψε το τραγικό δυστύχημα όπως το έζησε, τις πρώτες στιγμές του απόλυτου σοκ που δεν καταλάβαινε τι είχε συμβεί, το πώς αντιλήφθηκε τι είχε γίνει στη συνέχεια, ενώ δείχνοντας μεγαλείο ψυχής, αφού εξέφρασε τα συλληπητήριά του στις άλλες οικογένειες που θρηνούν επίσης, ζήτησε να μην κακολογούν τον νεαρό οδηγό της Porsche. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για ένα δεύτερο αυτοκίνητο, πολλών κυβικών, το οποίο πέρασε μετά από δευτερόλεπτα από το σημείο της σύγκρουσης και το οποίο έκανε μάλιστα όπισθεν για να δει τι συμβαίνει. Ο ίδιος πιθανολόγησε ότι με αυτό το αυτοκίνητο μπορεί η Porsche να έκανε κόντρες (ωστόσο, από τις κάμερες ασφαλείας δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου).

Ανακοίνωση εξέδωσε και η οικογένεια Βακάκη η οποία συλληπήθηκε τις άλλες δύο οικογένειες που θρηνούν και σημείωσε ότι καλούνται να διαχειριστούν το αδιανόητο και να ζήσουν με το αφόρητο. Για πρώτη φορά, όμως, μίλησε και η μητέρα του Ανδρέα Γεωργακόπουλου, λέγοντας δυο λόγια για το παιδί της.