Ασθενής στο Ιπποκράτειο έκαιγε χαρτιά για να ζεσταθεί -Τι καταγγέλλει Έλληνας ηθοποιός

Για απερίγραπτες καταστάσεις που επικρατούν στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο κάνει λόγο ο ηθοποιός Ιάκωβος Μυλώνας, ο οποίος επισκέφθηκε το νοσοκομειακό ίδρυμα μετά από έντονους πόνους που αισθάνθηκε στο στήθος.

Μάλιστα ο ηθοποιός εκμυστηρεύθηκε στην εφημερίδα Espresso ένα περιστατικό που τον έκανε ράκο. «Στην αρχή πήγαμε με την κοπέλα μου στο Ιπποκράτειο. Η κατάσταση που επικρατούσε ήταν απερίγραπτη, θα έπρεπε να περιμένουμε τέσσερις ώρες, έκανε πολύ κρύο. Αφού ένας ασθενής, που ήταν και αυτός στην αναμονή, έβαλε φωτιά σε κάτι χαρτιά για να ζεσταθεί! Φανταστείτε απόγνωση!», δήλωσε ο Ιάκωβος Μυλωνάς στην εφημερίδα Espresso.

Η απόγνωσή και η ανασφάλεια που αισθάνθηκε μέσα στον χώρο του νοσοκομείου ήταν τόσο μεγάλη, που αναγκάστηκε να πάρει την απόφαση και να επιστρέψει σπίτι του. «”Πάμε να φύγουμε. Αν είναι να πεθάνω είμαι καλύτερα στο σπίτι, παρά εδώ”, είπα στη συνοδό μου, με τον πόνο να συνεχίζεται», τόνισε ο Ιάκωβος Μυλωνάς στην εφημερίδα.

Οι πόνοι όμως δεν υποχώρησαν με αποτέλεσμα, ο ηθοποιός να καλέσει τα ξημερώματα της Τρίτης, το ασθενοφόρο όπου τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας. Χρειάστηκε να περιμένει 50 ολόκληρα λεπτά μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να τον παραλάβει. Εκεί οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει μία φλεγμονή στην καρδιά και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Ωστόσο ο ηθοποιός, με δική του ευθύνη, ζήτησε να φύγει από το νοσοκομείο για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο Ιάκωβος Μυλωνάς έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στις τηλεοπτικές σειρές «Μαρία η Άσχημη (Mega) και «Σταύλοι της Εριέττας Ζαΐμη» (ΑΝΤ1).

Για την περιπέτειά του στα νοσοκομεία αναφέρθηκε και μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

milonas-1

milonas-2