Βάρκιζα: 30 συλλήψεις σε «κόντρες»- Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί

Επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης (31.01.2017) στη Βάρκιζα,στη συμβολή της Λ. Ποσειδώνος με την οδό Β. Κωνσταντίνου όπου κάποιοι είχαν δώσει ραντεβού για κόντρες αλλά τους χάλασε τα σχέδια η τροχαία και η αστυνομία.

Το κάλεσμα για τις κόντρες είχε δοθεί μέσα από ιστοσελίδα και 2.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στο ύψος του Ribas στην παραλιακή για να παρακολουθήσουν το θέαμα. Όμως όταν στο σημείο έφτασαν αστυνομία και τροχαία, αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και θεατές “αναγκάστηκαν” να μετακινηθούν.

Και πήγαν στη διασταύρωση της Βάρκιζας, στα φανάρια όπου είναι ο “Ζάχος”. Και ενώ οι κόντρες είχαν ξεκινήσει, εμφανίστηκε ξανά η αστυνομία, αυτή τη φορά μαζί με άνδρες των ΜΑΤ.

Ομάδα περίπου 50 ατόμων από τους συγκεντρωμένους άρχισε να πετάει πέτρες, φωτοβολίδες και να βάζει φωτιά σε κάδους. Η αστυνομία απάντησε με χημικά, με τα επεισόδια να διαρκούν αρκετή ώρα.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων συνελήφθησαν τριάντα άτομα, ενώ τραυματίστηκαν και δύο αστυνομικοί από πέτρες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στο αυτόφωρο.