Άρπαξαν 5000 ευρώ από το πρακτορείο ΟΠΑΠ της οικογένειας Παντελίδη

Στόχος διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, το πρακτορείο ΟΠΑΠ της οικογένειας του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, που βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, 50 στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με την διαπίστωση των αστυνομικών αρχών οι δύο κακοποιοί μπήκαν στο κατάστημα από ένα παράθυρο που «βλέπει» στον ακάλυπτο χώρο της διπλανής πολυκατοικίας και είχε μείνει ανασφάλιστο. Από τη στιγμή που βρέθηκαν στο εσωτερικό του πρακτορείου, άρχισαν να αναζητούν χρήματα. Σε ένα από τα συρτάρια του πρακτορείου βρήκαν ένα μεταλλικό κουτί, που περιείχε τις εισπράξεις όχι μόνο του πρακτορείου αλλά και της καφετέριας “Αρωμα Πλατείας”, που διατηρεί ακριβώς δίπλα ο αδελφός του αείμνηστου καλλιτέχνη, Τριαντάφυλλος Παντελίδης.

Προτού εξαφανιστούν, οι δύο δράστες άνοιξαν και τις προθήκες του πρακτορείου, από τις οποίες άρπαξαν όλα τα λαχεία Σκρατς, αξίας περίπου 3.500 ευρώ. Στη συνέχεια διέφυγαν από το ίδιο παράθυρο από το οποίο είχαν καταφέρει να εισβάλουν αρχικά στο παρακτορείο.

Οι “αποταυμιευμένες στο μεταλλικό κουτί” καταθέσεις σύμφωνα με τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη ήταν της τάξεως των 5000 ευρώ, ενώ στόχος των κακοποιών ήταν και το αυτοκίνητο του. Όπως ο ίδιος διαπύστωσε κατά την διάρκεια της νύχτας, άγνωστοι είχαν σκίσει την κουκούλα του αυτοκινήτου του, χωρίς ωστόσο να πάρουν κάτι μέσα από αυτό.

Η σύλληψη των δραστών θεωρείται ζήτημα ημερών, καθώς τις κινήσεις τους αλλά και τα πρόσωπά τους έχει καταγράψει καθαρά το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες έχουν εξετάζουν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. τα πρόσωπα των δύο διαρρηκτών και πλέον προσπαθούν να διαπιστώσουν από τις φωτογραφίες σεσημασμένων διαρρηκτών εάν πρόκειται για παλιούς γνώριμους ή για νέα “πρόσωπα” στο χώρο της παρανομίας.