Στη Ζάκυνθο με σκάφος του Λιμενικού η σορός της άτυχης 41χρονης

Στη Ζάκυνθο μεταφέρθηκε η σωρός της ατυχής 41χρονης Ελένης Αρβανική η οποία έχασε την ζωή της από ενδονοσοκομειακή νόσο πριν από λίγες μέρες συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Η μεταφορά έγινε με σκάφος του Λιμεναρχείου Ζακύνθου λόγω της απεργίας της ΠΝΟ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 41χρονη είχε εκπνεύσει στο νοσοκομείου του Ρίου όπου είχε μεταφερθεί καθώς παρουσίασε επιπλοκές μετά από επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί στο νοσοκομείο της Ζακύνθου.

Εκεί εξάλλου βρίσκεται κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ για να διερευνήσει αν το πρόβλημα οφειλόταν στα φάρμακα, στα αέρια του χειρουργείου ή σε άλλη αιτία. Την ίδια ώρα εξάλλου, εκτός από την Ελένη Αρβανιτάκη που κατέληξε έπειτα από πολυοργανική ανεπάρκεια, μια δεύτερη γυναίκα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση ενώ άλλοι τρεις πρώην ασθενείς, είναι πλέον καλά στην υγεία τους και έχουν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο Ζακύνθου.

Η τοπική κοινωνία του νησιού, ωστόσο, είναι σοκαρισμένη και παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα αφού η 41χρονη μητέρα δυο παιδιών είχε υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας για την αφαίρεση λάμας από το πόδι της, στο νοσοκομείο Ζακύνθου.