Αγνοείται ο Σταύρος Μαυρίδης - Η δραματική έκκληση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Facebook

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του ηθοποιού Σταύρου Μαυρίδη, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής εδώ και μέρες.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που έγινε διάσημος μέσα από τη σειρά “Εγκλήματα” είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, γεγονός που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία.

«Αποπειράθηκα. Είχα ένα μαχαίρι και λέω δεν κόβω τις φλέβες μου; Μόλις όμως είδα ότι έβγαινε λίγο αίμα, ταρακουνήθηκα και είπα «θα ζήσω». Ξαναείδα το ηλιοβασίλεμα και το ανοιχτό πέλαγος και είπα ότι δεν αξίζει ο κόπος να πεθάνεις για 3.000 – 4.000 ευρώ. Αξίζει να δώσεις μια νέα μάχη και αυτό πρέπει να το έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Με θέληση και πείσμα όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε, Έτσι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση που με έφερε να κάνω …stand up comedy σερβιρίσματος. Η ζωή άλλωστε είμαι πολύ πιο δυνατή από τον οποιονδήποτε θάνατο”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε ανάρτηση στο Facebook αναφέρει ότι ο Σταύρος Μαυρίδης αναζητείται εδώ και τέσσερις ημέρες χωρίς να έχει δώσει κάποιο σημείο ζωής, κάνοντας παράλληλα έκκληση σε όποιον γνωρίζει πού είναι το σπίτι του να το αναφέρει.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Facebook