Λάρισα: Στον Εισαγγελέα η μητέρα του 4χρονου που κόντεψε να καεί ζωντανός

Ενώπιον ανακριτή και Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή η μητέρα του 4χρονου αγοριού που λίγο έλειψε να χάσει την ζωή του από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα όπου έμενε μαζί με την οικογένειά του στην οδό Μανδήλαρά στη Λάρισα.

Η γυναίκα βρίσκεται ήδη από την Πέμπτη  23 Νοεμβρίου στο κρατητήριο με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια, αναφέρει το onlarissa.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Πέμπτης από ένα κερί που άναψε η μητέρα. Σημειώνεται ότι στο σπίτι το ρεύμα έχει κοπεί.

Η φωτιά ξέσπασε στο καθιστικό όπου κοιμόταν η μητέρα σε έναν καναπέ και γρήγορα επεκτάθηκε σε όλο το σπίτι. Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας είχε ήδη φύγει για πάει στο σχολείο, ωστόσο ο 4χρονος Στέφανος κοιμόταν στο δωμάτιό του.

Ο μικρός ξύπνησε από τους καπνούς που είχαν “πνίξει” το δωμάτιο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Το παιδί βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, στην Αθήνα, με μηχανική υποστήριξη αφού φέρει σοβαρά εγκαύματα, ενώ προηγουμένως είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του onlarissa.gr το οποίο δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες, το διαμέρισμα έχει καεί ολοσχερώς.

fotia7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fotia7

fotia6

fotia4

fotia3

fotia2

fotia1

fotia8