Αντικείμενο που ανήκε στον Μπεν βρήκαν οι Βρετανοί αστυνομικοί

Αντικείμενο που ανήκε στον Μπεν βρήκαν οι Βρετανοί αστυνομικοί που ψάχνουν στην Κω, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι σε συνέντευξη Τύπου για το τέλος των ερευνών τους.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσαν δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αντικείμενο ανήκε στον Μπεν, αλλά δεν θέλησαν να πουν τι ακριβώς είναι.

«Ένα αντικείμενο που βρέθηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου έχει ιδιαίτερη σημασία για την έρευνα. Το αντικείμενο, το οποίο έχω δείξει προσωπικά στην οικογένεια του Μπεν, βρέθηκε στο δεύτερο χωράφι πολύ κοντά σε ένα αντικείμενο που χρονολογείται από το 1991. Είναι προσωπική μας εκτίμηση ότι το αντικείμενο βρισκόταν στην κατοχή του Μπεν κατά τον χρόνο της εξαφάνισής του. Η ανάκτηση του αντικειμένου στο σημείο που βρέθηκε ενισχύει την εκτίμησή μου ότι κάποια μπάζα απομακρύνθηκαν από το αγροτόσπιτο λίγο μετά την εξαφάνισή του Μπεν’», πρόσθεσε ο Τζον Κάζινς, ο επικεφαλής των ερευνών και ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθούν οι έρευνες στην Κω.

Μάλιστα τους βοήθησε και η οικογένειά του για να επιβεβαιώσουν ότι όντως ήταν του αγοριού που χάθηκε στο ελληνικό νησί πριν 25 χρόνια.

Στη συνέντευξη Τύπου  αναφέρθηκε επίσης ότι ο Μπεν σκοτώθηκε σε ατύχημα.