Νονός της 14χρονης ο βιαστής και προαγωγός της

Οριστικό τέλος στη φρίκη που έζησε μια 14χρονή για 15 περίπου ημέρες στην Λάρισα έβαλαν οι αστυνομικές αρχές με την σύλληψη δύο ανδρών οι οποίοι την εξέδιδαν και την κρατούσαν έγκλειστη σε διαμέρισμα. Οι δύο μαστροποί, 55 και 56 ετών, οι οποίοι απολογούνται σήμερα, φέρονται ότι βίαζαν συστηματικά την 14χρονη, την οποία ο 55χρονος είχε «φυλακίσει», από τα μέσα Αυγούστου.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο 55χρονος δημοτικός υπάλληλος που εμπλέκεται μαζί με τον 56χρονο συνεργό του στην υπόθεση είναι πατέρας επτά παιδιών και νονός της 14χρονης. Όπως χαρακτηριστικά γράφει το thessaliatv.gr η 14χρονη, που προέρχεται από οικογένεια με αρκετά παιδιά, βρισκόταν σε εκκλησιαστικό ίδρυμα της Βορείου Ελλάδος και συγκεκριμένα στα Γιαννιτσά, καθώς η μητέρα της είχε χάσει την επιμέλειά της, λόγω παραβατικής συμπεριφοράς και κλοπών.

Οι αστυνομικές αρχές σύμφωνα με τον παραπάνω ιστότοπο είχαν ενημερωθεί για την εξαφάνιση της ανήλικης από το ίδρυμα, και είχαν ξεκινήσει την αναζήτησή της, χωρίς αποτέλεσμα μέχρις ότου μία πληροφορία έδωσε τη δυνατότητα να την εντοπίσουν και να σπεύσουν στο διαμέρισμα όπου ήταν φυλακισμένη προκειμένου το βράδυ να την απελευθερώσουν και να συλλάβουν τον 55χρονο που την είχε φυλακισμένη αλλά και τον 56χρονο.

Η 14χρονη μπορεί να βρισκόταν σε ίδρυμα των Γιαννιτσών, ωστόσο η καταγωγή της είναι από τον Αμπελώνα Λάρισας, και ήδη οι Αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν υπό ποιες συνθήκες έφυγε από το ίδρυμα, πως έφτασε στη Λάρισα και ποιες επαφές μπορεί να έγιναν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να εντοπιστεί η μητέρα της ανήλικης, ώστε να ξεκαθαρίσει ποιος ήταν ο ρόλος της στη φυγή της μικρής από το ίδρυμα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ενώ ήδη έχει παρθεί κατάθεση από συγγενικά της πρόσωπα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσο το δυνατόν περισσότερο.