Συγκλονιστική η 29χρονη που έχασε τον άνδρα της: "Ο κόσμος ούρλιαζε και έκλαιγε..."

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της 29χρονης τουρίστριας από την Ουκρανία που τραυματίστηκε σοβαρά από το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα και έχασε τον άνδρα της.

Η 29χρονη έπειτα από το τραγικό δυστύχημα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και χειρουργήθηκε. Αρχικά ακρωτηριάστηκε, ωστόσο, η προσπάθεια επανασυγκόλλησης οδεύει προς αίσια έκβαση σύμφωνα με τους γιατρούς.

Η Αναστασία Τερέτνικ μίλησε αποκλειστικά στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε και το γεγονός ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άντρας της σκοτώθηκε και τώρα θα πρέπει να μεγαλώσει μόνη της το μόλις ενός έτους παιδί της.

Η επιβάτιδα της λάντζας «Αντωνία», το οποίο εμβόλισε το ταχύπλοο που οδηγούσε ο 77χρονος Θρασύβουλος Λυκουρέζος στο στενό Πέρδικας-Μονής. Ήταν για διακοπές στην Ελλάδα με τον 35χρονο σύζυγό της Σερεντίκ Σεβγέν.

«”Είδαμε το μικρό γιοτ να έρχεται από τη δεξιά μεριά της λάντζας κατά πάνω μας… Πέντε ή επτά δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση, ο κόσμος άρχισε να ουρλιάζει και να κλαίει, αλλά ο καπετάνιος μας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Με κάποιο τρόπο ίσως από θαύμα, κατάφερα και βγήκα μετά από 3 ή 4 λεπτά που ήμουν κάτω από το νερό και είδα το πόδι μου, δεν έμοιαζε με πόδι…» είπε στον Alpha.

Συνειδητοποίησε ότι ο σύζυγός μου δεν ήταν πουθενά.

«Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα πω στο παιδί μου, ότι ο πατέρας του μας άφησε. Ήταν ο καλύτερος πατέρας και ο καλύτερος σύζυγος στον κόσμο. Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα ζήσω τώρα, πώς θα ζήσω χωρίς τον άνδρα μου στην Ουκρανία και τι θα κάνω», είπε η 29χρονη.

Οπως κατήγγειλε, ήρθαν κάποια σκάφη για βοήθεια και δεν τους πέταξαν ούτε σωσίβια ούτε μάσκες, με αποτέλεσμα η ίδια να κολυμπά με το ακρωτηριασμένο της πόδι.

Η 29χρονη ζήτησε από τις ελληνικές α