Προφυλακιστέα η 26χρονη φόνισσα του Κορωπίου - Ζητά να πάρει μαζί τα παιδιά της

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 26χρονη που σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της στο Κορωπί το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Υπενθυμίζεται ότι την επόμενη μέρα, ο 41χρονος άρπαξε μια καραμπίνα και πυροβόλησε τον πατέρα της αλλά και τη συμβία του, τραυματίζοντάς τους -ευτυχώς- ελαφρά.

Η νεαρή γυναίκα απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας, δηλώνοντας μετανιωμένη για την πράξη της: «Έχω μετανιώσει. Θόλωσα. Μου είπε το θύμα “έλα να δεις που τον έχω εγώ αυτόν που εσύ τον έχεις για άντρα σου”», ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας.

Οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν, με αποτέλεσμα η 26χρονη να χάσει τον έλεγχο, μαχαιρώνοντας την 36χρονη αντίζηλό της τουλάχιστον πέντε φορές.

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ανέφερε ότι το μαχαίρι ήταν μήκους 10 έως 12 εκατοστών, ήταν μέσα σε μία σακούλα με ψώνια που είχε αγοράσει από την προηγούμενη ημέρα και το είχε μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Ταουξή, η ίδια εξέφρασε την επιθυμία να πάρει μαζί τα παιδιά της στη φυλακή, τα οποία είναι ακόμα σε βρεφική ηλικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεράσπιση της 26χρονης ζήτησε από την ανάκριση να εξεταστεί από ψυχίατρο πραγματογνώμονα, ενώ η δράστιδα, αναφερόμενη στη σκηνή του εγκλήματος και απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις της ανακρίτριας, υποστήριξε ότι περνώντας από το σπίτι του θύματος, εκείνη την προκάλεσε, διαπληκτίστηκαν και πάνω στον καυγά έγινε το περιστατικό.

Ο συνήγορος της δήλωσε αργότερα στις κάμερες ότι η «συντριβή της πελάτισσας του είναι ακόμη μεγαλύτερη από το γεγονός ότι 4 μικρά παιδιά μένουν στην ουσία ορφανά» και πρόσθεσε, «ακολουθείται η διαδικασία της δικαιοσύνης, ξέρουμε τι την περιμένει…», ενώ έκανε λόγο για «ένα ιψενικό τρίγωνο που είχε οικτρού αποτέλεσμά».