Nέος διαγωνισμός του ΟΑΕΔ για 900 θέσεις του Ν. 2643

Ζήτημα ημερών είναι η προκήρυξη από τον ΟΑΕΔ 900 μόνιμων θέσεων στο Δημόσιο για ΑΜΕΑ, τρίτεκνους, πολύτεκνους και άλλες ειδικές κατηγορίες του Νόμου 2643

Με υπουργική απόφαση, που υπέγραψε ο αρμόδιος υφυπουργός Εργασίας Β. Κεγκέρογλου, δίνεται το «πράσινο φως» στον ΟΑΕΔ να προκηρύξει τις 900 θέσεις του Ν. 2643 οι οποίες είχαν κρατηθεί από τις προσλήψεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια και προορίζονταν για ΑΜΕΑ, μέλη τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, παιδιά αντιστασιακών και αναπήρων πολεμικής και ειρηνικής περιόδου. Οσοι από τις παραπάνω κατηγορίες έχουν τα προσόντα για τις ειδικότητες που θα προκηρυχθούν θα υποβάλουν αίτηση στις περιφερειακές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2015
1.500 νέες προσλήψεις σχεδιάζει το ΑΣΕΠ

Στην ατζέντα του ΑΣΕΠ για το πρώτο τρίμηνο του 2015 βρίσκονται οκτώ διαγωνισμοί για 1.500 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε υπηρεσίες του Δημοσίου. Οι περισσότερες θα γίνουν στο υπουργείο Οικονομικών και στη ΔΕΗ, στην οποία οι προκηρύξεις θα εκδοθούν σε τρεις φάσεις. Τελευταία προστέθηκαν και 10 θέσεις στο Μουσείο της Ακρόπολης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Εξειδίκευση 8.000 ανέργων από τον κλάδο του τουρισμού

ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Αιτήσεις για 395 συμβάσεις σε ΔΕΗ και 24 δήμους

ΕΣΠΑ
Αιτήσεις από πτυχιούχους για 7.000 vouchers

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Σε τρεις κατηγορίες οι πρώτες 49 θέσεις λιμενοφυλάκων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
48 ειδικοί στην Τράπεζα της Ελλάδος

 

 

 

Πηγή: http://www.ethnos.gr/