Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό πατέρα και κόρης στην Ηλεία 

Άφαντοι παραμένουν στην Ηλεία ο 68χρονος πατέρας  και η 44χρονη κόρη του όπου εξαφανίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Όπως ανέφερε στην αστυνομία η σύζυγος του 68χρονου και μητέρα της 44χρονης, πατέρας και κόρη πήγαν, με αυτοκίνητο, το απόγευμα το περασμένου Σαββάτου, να προσκυνήσουν στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας στην περιοχή Γούβες, κοντά στην κοινότητα των Δουνέικων της Ηλείας. Όμως, καθώς περνούσε η ώρα δεν γύριζαν και ανήσυχη ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iliallive.gr, τον 68χρονο και την 44χρονη είδε για τελευταία φορά ένας άνδρας στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, ενώ το γεγονός, ότι πατέρας και κόρη δεν έχουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο δυσχεραίνει τις έρευνες της αστυνομίας.

Η τριμελής οικογένεια διαμένει μόνιμα στην περιοχή Ίλιον της Αττικής και τις τελευταίες ημέρες είχαν μεταβεί για καλοκαιρινές διακοπές στις Γούβες Δουνέικα.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Λοϊζίδη και την κόρη του Ελένη, οι οποίοι έφυγαν με ένα αυτοκίνητο μάρκας Huyndai Accent χρώματος γκρι χωρίς να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα.

Ο πατέρας έχει ύψος 1.75μ. κανονική σωματική διάπλαση, γκρίζα κοντά μαλλιά, καστανά μάτια και φορούσε κοντό καφέ παντελόνι, μπλε μπλουζάκι με άσπρες ζωγραφιές και μαύρα παπούτσια.

Η κόρη έχε ύψος 1.70μ. κανονική σωματική διάπλαση, ξανθά μαλλιά, καστανά μάτια και φορούσε ολόσωμη μαύρη φόρμα με καφέ πέδιλα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει να λαμβάνει τακτικά φαρμακευτική αγωγή, που όμως δεν είχε όμως μαζί της, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.