Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου παιδόφιλου της Αμαλιάδας

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αμαλιάδας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 37χρονου ημεδαπού σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και απόπειρα αποπλάνησης παιδιού.

Το θύμα του, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη.

Συγκεκριμένα, το 9χρονο κοριτσάκι έφυγε το πρωί της 21 Ιουνίου από το σπίτι του για γειτονικό συγγενικό του σπίτι. Εκείνη την ώρα περνούσε από τον δρόμο ο 37χρονος, ο οποίος με το που είδε το παιδάκι, όρμησε εναντίον του, το άρπαξε από τον λαιμό με το χέρι και προσπάθησε να το φιλήσει στο στόμα.

Ο δράστης άρχισε να το γδύνει για να το βιάσει, το κοριτσάκι αντιστάθηκε μέχρι που από τις φωνές του, ο 37χρονος φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή.

Μετά από αναζητήσεις της Αστυνομίας που κλήθηκε στο σημείο, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη. Από την έρευνα των Αστυνομικών προέκυψε, πως ο 37χρονος έχει συλληφθεί και άλλες φορές στο παρελθόν για παρόμοιες πράξεις και προφυλακίστηκε.

eg2

Πρόκειται για τον ΑΤΤΙΚΟ – ΓΙΔΟΓΙΑΝΝΗ Χρήστο του Παναγιώτη και της Αθανασίας, γεννηθέντα το 1979 στην Αμαλιάδα Ηλείας

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, καθώς και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.