Βραχάτι: Ο πατέρας θύτης και αυτόχειρας - To σημείωμα που άφησε για το φόνο

Τραγικές είναι οι νέες πληροφορίες σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε νωρίτερα στο Βραχάτι Κορινθίας.

Ένας 85χρονος πυροβόλησε τον 49χρονο γιο του ο οποίος έπασχε από ψυχιατρικά προβλήματα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Τις σορούς των δύο ανδρών βρήκε οι αστυνομία, έπειτα από ειδοποίηση των γειτόνων που άκουσαν τους πυροβολισμούς περίπου στις 11:00 το πρωί της Τρίτης.

Τα αίτια της τραγωδίας αποκάλυψε μια άτυπη διαθήκη αλλά και ένα σημείωμα που άφησε ο 85χρονος σε ένα κομοδίνο: ο λόγος που προχώρησε σ΄αυτή τη μοιραία πράξη, ήταν ότι δεν άντεχε να βλέπει το παιδί του σ΄αυτή την κατάσταση θέλοντας παράλληλα να γλιτώσει το μικρότερο παιδί του από το βάρος ενός ανθρώπου με τέτοιου είδους προβλήματα.

«Την πράξη μου αυτή την έκανα για να απαλλάξω το δεύτερο παιδί μου από το δυσβάσταχτο βάρος της φροντίδας του αδελφού του», έγραψε ο ηλικιωμένος δράστης.

Όσο για την άτυπη διαθήκη, σε αυτήν ο 85χρονος πατέρας ανέφερε ότι κληροδοτεί στον μικρότερο γιο του ένα χρηματικό ποσό. Όταν ολοκλήρωσε τις σημειώσεις του, ο ηλικιωμένος πυροβόλησε τον μεγάλο του γιο 5 φορές μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια βγήκε στην αυλή και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να πέσει φως και σε άλλες πτυχές της υπόθεσης.