Μητέρα Μαυρίκου: Έδιναν φάρμακα στον γιο μου εν αγνοία του

Νέες πληροφορίες έδωσε η μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στο αυτοκίνητό του ενώ βρισκόταν στην Αττική Οδό.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, η μητέρα του εκδότη είπε ότι ο γιος της έπαιρνε φάρμακα εν αγνοία του, τα οποία ενδέχεται να μείωσαν τα αντανακλαστικά του, επομένως δεν μπορούσε να αντιδράσει φυσιολογικά την ώρα που ξέσπασε η φωτιά.

«Τον Φάγανε. Το παιδί μου δεν καταλάβαινε» είπε η μητέρα του.

Η ίδια είπε επίσης ότι ο Π. Μαυρίκος μπορεί να υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ οδηγούσε προσθέτοντας ότι τα φάρμακα δεν του τα είχε συνταγογραφήσει ο γιατρός του, ο οποίος σύμφωνα πάντα με την μητέρα του – είχε δώσει μόνο ένα ελαφρύ αντικαταθλιπτικό και «τώρα ωρύεται».

Η μητέρα εξιστόρησε ότι μετά το περιστατικό της σύλληψης του και της μεταφοράς του στην ΓΑΔΑ, ο Μαυρίκος υπέστη νευρικό κλονισμό, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ η πίεση του.

Τέλος, δεν απέκλεισε ούτε το ενδεχόμενο παράλληλης δολιοφθοράς, λέγοντας «μαζί και τα δυο» και εντοπίζοντας τον χρόνο της δολιοφθοράς «στο ραντεβού που είχε ο γιος της» πριν ακριβώς το θανατηφόρο περιστατικό.