Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Δράκου του Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκαν τα στοιχεία του 30χρονου Δράκου του Αμαρουσίου, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο Εμμανουήλ – Ευθύμιος Κουτζής του Συμεών – Παναγιώτη και της Αικατερίνης, γεννηθείς στις 22/10/1986 συνελήφθη στις 25 Μαΐου στο Μαρούσι με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δείχνουν ότι ο Κουτζής είναι ένοχος και για ακόμη έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών, που σημειώθηκαν τον Μάιο στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Ο συλληφθείς  οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Στις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η Αστυνομία, φαίνεται καθαρά η γρατζουνιά στο δεξί του μάγουλο που προκάλεσε μια από τις γυναίκες στην προσπάθειά της να γλιτώσει. Μάλιστα από αυτό το σημάδι τον εντόπισαν οι αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875115 και 210-6875116 του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.