Τη Δευτέρα κηδεύεται ο Παναγιώτης Μαυρίκος

Για την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η κηδεία του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στην Αττική Οδό.

Η κηδεία θα γίνει στις 15:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Πειραιά και η ταφή  στο κοιμητήριο Σχιστού.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να διατεθούν τα χρήματα για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σχετικά με την εγκληματολογική αυτοψία στο σημείο του γεγονότος, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, θα γίνει αύριο Κυριακή από τους τεχνικούς σύμβουλους κ. Ραυτογιάννη και κ. Διαμαντή.

«Η διενέργεια της αυτοψίας θα γίνει αύριο 8 το πρωί και θα διενεργηθεί, διότι οι τεχνικοί μας σύμβουλοι δεν είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν κατά την αυτοψία που διεξήχθη από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών, ώστε τόσο οι τεχνικοί μας σύμβουλοι όσο και οι πραγματογνώμονες του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών να έχουν γνώση όλων των ευρημάτων, τα οποία υπάρχουν στον τόπο του γεγονότος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος.

Εκτός της αυτοψίας, την Δευτέρα θα εξετάσουν από κοινού την Porsche Cayenne οι πραγματογνώμονες του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών και οι τεχνικοί  σύμβουλοι. Το πόρισμα που θα εξαχθεί αναμένεται σε περίπου 15 ημέρες.