Μάγδα Φύσσα: Θέλω απάντηση από Παυλόπουλο και Τσίπρα για τη δίκη της ΧΑ

Έκκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό για τη συνέχιση της δίκης της Χρυσής Αυγής, απηύθυνε σήμερα η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου, στην συνέντευξη Τύπου της πολιτικής αγωγής της δίκης της Χρυσής Αυγής.

«Θέλω να εκφράσω το μεγάλο μου πόνο και την αδικία που ζούμε όλο αυτό τον καιρό. Η δίκη δεν προχωράει. Δεν βλέπω να υπάρχει λύση. Δεν βλέπω από κανέναν αρμόδιο να κάνει κάτι για να μπορέσει να προχωρήσει αυτή η δίκη, με αποκορύφωμα τη δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης χθες ότι δεν φέρει καμία ευθύνη», είπε η Μάγδα Φύσσα.

«Για μένα αυτοί που θα μπορούσαν να απαντήσουν σε όλα αυτά που μας βασανίζουν είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός», συμπλήρωσε καλώντας την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου να εξηγήσουν για ποιον λόγο υπάρχει η καθυστέρηση στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Τόνισε επίσης ότι, οι κατηγορούμενοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, «εκεί που άφησε το αίμα του ο Παύλος» και πως η οικογένειά της είναι υποχρεωμένη να τους βλέπει και να τους ανέχεται.