"Δράκος" του Αμαρουσίου: "Ήθελα μόνο να τις αγγίζω"

Ότι δεν είχε σκοπό τον βιασμό, ανέφερε μεταξύ άλλων ο «δράκος» του Αμαρουσίου ο οποίος συνελήφθη το πρωί σε πάρκο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο και απόγευμα της Τετάρτης οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο 30χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως περιπτεράς στο Γαλάτσι, αναγνωρίστηκε από 5 γυναίκες και ο ίδιος στην πρώτη του κατάθεση στην ασφάλεια παραδέχθηκε ότι έκανε επιθέσεις ωστόσο όχι με σκοπό τον βιασμό.

«Ξεκίνησα να κάνω επιθέσεις σε γυναίκες πριν από 2 μήνες, δεν είχα σκοπό να τις βιάσω. Ήθελα μόνο να τις αγγίζω… Το πρωί η κοπέλα αντιστάθηκε. Φώναζε και αναγκάστηκα να φύγω. Αποφάσισα λίγο αργότερα να στήσω καρτέρι πιο κάτω κοντά στη διάβαση, όμως με έπιασαν οι αστυνομικοί» είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο «δράκος» του Αμαρουσίου συνελήφθη σήμερα στις 6 το πρωί, όταν επιτέθηκε σε μια γυναίκα σε πάρκο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο αρπάζοντάς την και προσπάθησε να της κλείσει το στόμα. Εκείνη αντέδρασε και έβαλε τις φωνές ξεσηκώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Τότε ο δράστης τρόμαξε και προσπάθησε να φύγει, ωστόσο στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που τον συνέλαβαν.