Στο αυτόφωρο οδηγούνται σήμερα το μεσημέρι οι γονείς της μικρής Μαρίας

Στο αυτόφωρο οδηγούνται σήμερα το μεσημέρι οι γονείς του μικρού κοριτσιού που εξαφανίστηκε ανήμερα του Πάσχα από την περιοχή του Σκαραμαγκά για να βρεθεί 24 ώρες αργότερα στο Χαϊδάρι. Χθες οδηγήθηκαν στο γραφείο του εισαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού όπου τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημελλήματος για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ πέρασαν τη νύχτα στο τμήμα ανηλίκων.

Το μόλις 3,5 ετών κοριτσάκι βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία όπου χθες το μεσημέρι το επισκέφθηκε ο παππούς του. Ο συγκινημένος Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε στο MEGA ότι η μικρή είναι καλά στην υγεία της και χαμογελάει ενώ ζητάει συνέχεια τη μητέρα της και γι’ αυτό το λόγο έχει απευθυνθεί σε φίλο του δικηγόρο για το εάν μπορεί να μεταβεί η μητέρα στο νοσοκομείο με συνοδεία.

Στον εισαγγελέα οι γονείς ανέφεραν πως ήταν συνέχεια κοντά στο παιδάκι και τον μεγαλύτερο αδελφό της και ότι κάποια στιγμή ο πατέρας άφησε τη Μαρία να παίξει με το πόνι και εν συνεχεία πήγε με το άλλο παιδί να κλείσουν μια βρύση που έτρεχε. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά όμως το κοριτσάκι είχε εξαφανιστεί. Ο παππούς της Μαρίας πάντως επιμένει ότι η εγγονή του έπεσε θύμα αρπαγής. Την πήρε ένας κύριος αγκαλιά, τονίζει ο κ. Πρίντεζης, που της είπε ότι θα την πάει στη μάνα της, τον οποίο ζητά οι αρχές να βρουν.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο ανέφεραν στο MEGA ότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει η μικρή Μαρία να έχει πέσει θύμα αρπαγής. Οι γιατροί δεν χρειάστηκε να της προσφέρουν ιδιαίτερη βοήθεια σε σχέση με τραύματα καθώς έφερε μόνο μερικές εκδορές. Το παιδί φαινόταν ωστόσο τρομαγμένο καθώς βρέθηκε σε περιβάλλον μακριά από τους γονείς του ενώ παραμένει άγνωστη η ψυχολογική του κατάσταση καθώς οι παιδοψυχίατροι δεν μπορούν να βγάλουν ασφαλές συμπέρασμα μέσα σε ένα μόνο 24ωρο.