Ο Παντελίδης ήταν τελικά ο οδηγός του τζιπ

Επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις DNA, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν τελικά ο οδηγός του μοιραίου τζιπ. Τα αποτελέσματα, βγήκαν έπειτα από περίπου ενάμιση μήνα μετά από το τροχαίο που στοίχισε την ζωή του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή και τον σοβαρό τραυματισμό της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου.

Η Τροχαία Ελληνικού, για να έχει 100% τεκμηριωμένη θέση για το πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα, ζήτησε από την πρώτη στιγμή να γίνει η συγκεκριμένη εξέταση, προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος ήταν ο οδηγός.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η εξέταση έδειξε ότι μπροστά καθόταν η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου και πίσω η σοβαρά τραυματισμένη Μίνα Αρναούτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν πως η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του τραγουδιστή άγγιζε όχι το 1,5, αλλά το 1,8 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος.

Τέλος, σήμερα ή αύριο αναμένεται να καταθέσει εκ νέου η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου στα στελέχη της Τροχαίας, πριν ολοκληρωθεί η δικογραφία και ο φάκελος πάει στον εισαγγελέα.