Π. Παντελίδης: Βγήκαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Μια λυγισμένη λαμαρίνα που πέρασε από την οροφή του πολυτελούς τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης ήταν και αυτή που προκάλεσε τον θάνατό του το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, αυτό προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, κατά την οποία ο θάνατος του 32χρονου τραγουδιστή ήταν ακαριαίος και προκλήθηκε από ένα μόνο τραύμα.

Η ίδια λαμαρίνα, μέρος των κιγκλιδωμάτων στα οποία προσέκρουσε το όχημα, τραυμάτισε σοβαρά και την 30χρονη συνεπιβάτιδα Μίνα Αρναούτη, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα, ακριβώς πίσω από τον Παντελή Παντελίδη.

Η 30χρονη τραυματίστηκε στα πάνω και στα κάτω άκρα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η 21χρονη που τραυματίστηκε ελαφρότερα, η οποία το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής έδωσε την πρώτη της κατάθεση στους άνδρες της Τροχαίας.

Στη σύντομη κατάθεσή της είπε ότι δεν φορούσε ζώνη, ότι εκείνη ήταν συνοδηγός -και όχι η 30χρονη φίλη της, όπως αρχικά είχε ειπωθεί- και πως αδυνατεί να θυμηθεί τις συνθήκες του δυστυχήματος. «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ να θυμηθώ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η νεαρή κοπέλα βιώνει μετατραυματικό σοκ και έτσι δεν μπόρεσε να διαφωτίσει περισσότερο το τραγικό συμβάν κι έτσι σήμερα οι αξιωματικοί της Τροχαίας θα επιχειρήσουν να της πάρουν νέα κατάθεση.