Το όνομα του παπα-Στρατή σε όλα τα ανθρωπιστικά προγράμματα της «Αποστολής»

Το όνομα του παπα-Στρατή από τη Μυτιλήνη θα φέρουν στο εξής όλα τα προγράμματα ανθρωπιστικής βοήθειας που υλοποιεί για τους πρόσφυγες ο φιλανθρωπικός οργανισμός της αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή». Σε συνάντηση που είχε την Τρίτη με την σύζυγο του παπα-Στρατή, Ευστρατία Δήμου και τα παιδιά του, ο γενικός διευθυντής της Αποστολής Κωνσταντίνος Δήμτσας ανακοίνωσε την μετονομασία των προγραμμάτων ανθρωπιστικών βοηθειών για τους πρόσφυγες με τον τίτλο «Η Αποστολή του Παπά Στρατή».

Η Αποστολή «επιθυμεί να τιμήσει και παράλληλα να συνεχίσει το τεράστιο έργο του εμβληματικού ιερέα που χάθηκε πρόσφατα. Ακόμη, σε συνεργασία με την εκκλησία και τις τοπικές αρχές σκοπεύει να προχωρήσει στη δημιουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου που θα φέρει το όνομα του ιερέα για την στήριξη των αδύνατων οικονομικά οικογενειών και των προσφύγων» αναφέρει ανακοίνωση του οργανισμού, όπως σημειώνει το in.gr.

«Οι ανθρωπιστικές αποστολές βοήθειας στους πρόσφυγες που υλοποιεί η Αποστολή στη Σάμο στη Χίο, στη Κω και στην Λέσβο θα έχουν πλέον το όνομα του ακούραστου συνοδοιπόρου, του αληθινού φίλου και εγγυητή της αγάπης που αφιέρωσε όλη τη ζωή του στην διακονία δεκάδων χιλιάδων απελπισμένων ψυχών που αναζητούν την ελπίδα και το ξαναντάμωμα με τη ζωή» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Δήμτσας.