Ο άγνωστος φάκελος του 34χρονου Αλβανού που συνελήφθη στου Γουδή

Με κάλυψη αστυνομικού εκτελούσε τα «συμβόλαια θανάτου»

του Βασίλη Γ. Λαμπρόπουλου

Αστυνομικός προσέφερε «κάλυψη» στον 34χρονο αλβανό «εκτελεστή» που συνελήφθη την Τετάρτη στου Γουδή (μαζί με έναν εκ των Αλβανών που προχωρούσε σε αιματηρές επιθέσεις στα νυχτερινά κέντρα) προκειμένου να συνεχίσει ανενόχλητος τη δράση του.

Αυτό προκύπτει από στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., που παρουσιάζει «Το Βήμα», τα οποία περιέχονται στον άγνωστο φάκελο του 34χρονο Δήμου Μπ. Αυτός ήταν τα τρία τελευταία χρόνια ο «άγνωστος», σημαντικός καταζητούμενος των ελληνικών διωκτικών αρχών. Υπάρχουν βασικές υπόνοιες για τη συμμετοχή του σε τουλάχιστον πέντε-έξι «συμβόλαια θανάτου» με ανθρωποκτονίες στο Γαλάτσι, στο Περιστέρι, στον Κορυδαλλό και αλλού, ενώ εξετάζεται και η τυχόν συμμετοχή του στην αιματηρή επίθεση εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής την 1η Νοεμβρίου 2013 στο Νέο Ηράκλειο.

Ο 34χρονος καταζητούμενος συνελήφθη αρχικά το 2004 για μια ανθρωποκτονία ύστερα από συμπλοκή σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας με θύμα ένα άτομο αραβικής καταγωγής. Παράλληλα είχε διαπιστωθεί η εμπλοκή του σε κλοπές και ληστείες.

Στις φυλακές φέρεται να απέκτησε επαφές με γνωστούς έλληνες μεγαλοκακοποιούς οι οποίοι -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- βρήκαν στο πρόσωπό του έναν ιδανικό, αδίστακτο εκτελεστή «μεγάλης ακριβείας», τη δράση του οποίου καθυστέρησαν να αντιληφθούην οι διωκτικές αρχές.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Διαβάστε τη συνέχεια:

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=654756