Οι κάμερες για τον Μαραθώνιο «έπιασαν» τους απαγωγείς

Απήγαγαν την 27χρονη κοπέλα επειδή γνώριζαν για τον θείο της, τον ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, και πίστεψαν ότι θα τους έδινε τα χρήματα που ζητούσαν.

Οι δύο συλληφθέντες βγαίνουν από το γραφείο του εισαγγελέα.

Μέσω facebook έμαθαν κρίσιμες πληροφορίες για τη ζωή της, όπως τον τόπο διαμονής, τη δουλειά, τα ωράριά της. Την κράτησαν για δέκα ολόκληρες μέρες σε σπίτι συγγενούς τους στη Λούτσα. Και αφού πήραν τα λύτρα, τη μετέφεραν με… μηχανή κοντά στο σπίτι της, όπου την απελευθέρωσαν.

Δεν είχαν υπολογίσει όμως ότι την ημέρα «παράδοσης» της κοπέλας είχε προγραμματιστεί ο 32ος Μαραθώνιος της Αθήνας και πολλοί κεντρικοί δρόμοι ήταν κλειστοί.

Ο «εγκέφαλος» της σπείρας, που επέβαινε στη μοτοσικλέτα του αδελφού του, αναγκάστηκε να περάσει από τον Μαραθώνα για να φτάσει στη μονοκατοικία της πεθεράς του. Και εκεί… απαθανατίστηκε σε βίντεο που τραβούσαν οι συγγενείς και οι φίλοι των δρομέων. Τα βίντεο αυτά εντοπίστηκαν και αξιοποιήθηκαν από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. Με την ίδια μηχανή, πήρε την 27χρονη από το σημείο ομηρείας της και τη μετέφερε πίσω στην Κυψέλη, απ’ όπου την είχαν απαγάγει.

Λούτσα απαγωγείς

Το σπίτι στη Λούτσα, όπου κρατήθηκε η 27χρονη.

Οι περιγραφές της κοπέλας βοήθησαν τους αστυνομικούς να εντοπίσουν στο οπτικό υλικό των μαραθωνοδρόμων τη μαύρη Honda, αλλά και την ταυτότητα του ιδιοκτήτη της. Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (ΥΔΕΖΙ) της Ασφάλειας εξέτασαν επίσης τα βίντεο από τις κάμερες κυκλοφορίας και των καταστημάτων και επιβεβαίωσαν τη διαδρομή του δράστη. Ο εντοπισμός και η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου…

Ο «Αλέκος»
Δύο άτομα, Ελληνες υπήκοοι, συνελήφθησαν ως δράστες της απαγωγής. Πρόκειται για έναν 48χρονο πρώην υπάλληλο σε μεταφορική εταιρεία και έναν 53χρονο ιδιοκτήτη μπαρ στις Αχαρνές. Ενας ακόμη συνεργός τους, Αλβανός υπήκοος με το όνομα «Αλέκος», καταζητείται από τις Αρχές.

φωτο κάμερα

 

Κάμερα καταστήματος κατέγραψε τον δράστη να αγοράζει ρούχα για την όμηρο

 

Διαβάστε περισσότερα:https://politisonline.com/wp-admin/post-new.php