Ηράκλειο: Μαθητής ξυλοκόπησε διευθυντή Γυμνασίου - Οι λόγοι της επίθεσης

Επίθεση από μαθητή της Β΄ Γυμνασίου δέχτηκε το πρωί, διευθυντής σχολείου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, με τον διευθυντή να δέχεται επίθεση την ώρα που βγήκε από το αυτοκίνητό του για να μπει στο σχολείο.

Όπως είπε ο ίδιος στο Cretalive, ο μαθητής τον περίμενε και άρχισε να του ζητάει εξηγήσεις επειδή οι γονείς του ενημερώθηκαν ότι βρισκόταν στην ομάδα των καταληψιών που είχαν κλείσει το σχολείο χθες, Πέμπτη. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διευθυντής είχε ενημερώσει τους γονείς για κάποιο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον ανήλικο.

Σύμφωνα με το cretapost, ο μαθητής όταν είδε τον διευθυντή να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να επιχειρεί να ανοίξει την πόρτα για να μπει στο σχολείο, τον πλησίασε και του επιτέθηκε με μπουνιές πριν να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά τις γροθιές που δέχθηκε, το θύμα της επίθεσης έπεσε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον εκπαιδευτικό στο νοσοκομείο.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ηρακλείου με τον διευθυντή της, Αντώνη Φουντουλάκης, να δηλώνει «κατ’ αρχάς ελπίζουμε ο διευθυντής του γυμνασίου να είναι καλά και είμαστε στο πλευρό του. Το περιστατικό θα καταγγελθεί στην αστυνομία ώστε να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες».