Απ. Λύτρας: Θερμό επεισόδιο στις φυλακές - Η λεκτική επίθεση από συγκρατούμενο

Θερμό επεισόδιο με συγκρατούμενό του φέρεται ότι είχε ο Απόστολος Λύτρας χθες το βράδυ στις φυλακές.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και την Άρια Καλύβα, μετά τον προαυλισμό χθες το βράδυ ένας κρατούμενος πλησίασε τον Απόστολο Λύτρα και του είπε: «Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι» και συνέχισε: «Δεν θα έπρεπε να βρίσκεσαι σε αυτές τις φυλακές, θα έπρεπε να σε πάνε στην Τρίπολη».

Ο Απόστολος Λύτρας δεν μπορούσε να αντιδράσει και δεν αντέδρασε και κατευθύνθηκε προς το κελί του. Τις περισσότερες ώρες, άλλωστε, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, κοιμάται.

Αυτό μάλιστα φέρεται να μην είναι το πρώτο επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη ο Απόστολος Λύτρας, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε μια μεγάλη ένταση με έναν κρατούμενο αστυνομικό.

Αίτηση αποφυλάκισης ετοιμάζει ο Λύτρας, αίτηση διαζυγίου καταθέτει η Πολυζωγοπούλου

Πάντως, σε κάθε περίπτωση ο Απόστολος Λύτρας ετοιμάζει την αίτηση αποφυλάκισής του, την ώρα που, όπως έχει γίνει γνωστό και από τη σχετική εντολή του Αρείου Πάγου, η έρευνα για την υπόθεση αλλά και η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη στον Κορυδαλλό για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, συναντάται καθημερινά με τους δικηγόρους του, ενώ έχει ήδη δεχθεί το πρώτο επισκεπτήριο από την πρώην σύζυγό του και τις κόρες τους.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου από την άλλη πλευρά, το θύμα του ξυλοδαρμού, ετοιμάζει κατά πληροφορίες αίτηση διαζυγίου, ενώ θα διεκδικήσει και την επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους.