Προφυλακιστέος ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης στην Ηλεία

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής Νικολοπούλου, στην Ηλεία.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του ilialive.gr, η διαδικασία της απολογίας του ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Ηλείας θα οδηγηθεί στην φυλακή, όπως αναμενόταν.

Ο δράστης μετά την απολογία του οδηγήθηκε και πάλι στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.

Υπό δρακόντεια μέτρα η απολογία του 37χρονου στην Ηλεία

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος απολογήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, που θα έθεταν σε κίνδυνο την διαδικασία της ανάκρισης του 37χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

Παρόλο που τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και υπήρχαν διμοιρίες με ΜΑΤ έξω από το κτίριο που απολογούνταν ο 37χρονος, άτομα από το συγγενικό περιβάλλον της 11χρoνης Βασιλικής προσπάθησαν να προσεγγίσουν το μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, με τους αστυνομικούς να τους αποτρέπουν.

Το χρονικό της δολοφονίας τη 11χρονης στην Ηλεία – Σοκάρουν οι περιγραφές του δράστη

Οι περιγραφές του 37χρονου δράστη για τα όσα προηγήθηκαν την περασμένη Κυριακή, πριν δολοφονήσει την 11χρονη, προκαλούν ανατριχίλα.

«Η Βασιλική με ρώτησε πότε θα πάμε για μπάνιο όλοι μαζί με τα παιδιά μου και εγώ της είπα ότι θα τους πάω όποια μέρα σχολάσω νωρίς. Εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω πώς μου ήρθε και είπα στη Βασιλική να περάσω να την πάρω το βραδάκι και να πάμε μια βόλτα και αυτή δέχτηκε και κανονίσαμε να πάω κατά τις 20:00», ανέφερε ο δράστης.

Ο 37χρονος επισκέφθηκε το σπίτι της Βασιλικής το ίδιο απόγευμα με το μικρό παιδί να προσφέρεται να του πλύνει το αυτοκίνητο.

«Όταν φτάσαμε σε μια αγροτική περιοχή μεταξύ Λεχαινά και Αρετής σταμάτησα το αυτοκίνητο και κατεβήκαμε και οι δύο κάτω. Τότε εγώ της έπιασα το χέρι και ήθελα να συνευρεθούμε ερωτικά αλλά η Βασιλική αντέδρασε και δεν ήθελε και μου είπε ότι θα το πει στον πατέρα της και στη μάνα της. Εγώ θόλωσα, την έσπρωξα και έπεσε κάτω και πήγα στο αμάξι, στην πόρτα του οδηγού είχα ένα κατσαβίδι και το πήρα και πήγα πάλι σε αυτή».

Ο 37χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι φοβήθηκε, όταν άκουσε την ανιψιά του να λέει πως θα ενημερώσει τους γονείς της και άρχισε να την χτυπά μέχρι θανάτου με το κατσαβίδι.

«Ήταν ακόμα κάτω και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι. Την κάρφωνα στο λαιμό, την πλάτη και στο πλάι και είδα ότι έβγαινε αίμα. Την τράβηξα από τα μαλλιά και την πήγα λίγο πιο πέρα και τότε αυτή έβγαλε ένα ήχο σαν “ωχ” και μετά δεν ξαναμίλησε. Μετά την πήγα πιο πέρα να την κρύψω, γιατί φοβήθηκα και την έκρυψα σε κάτι καλάμια και τη σκέπασα με ξερά χόρτα».

Μετά την αποτρόπαια πράξη του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος ήρθε στο χωριό Αρετή στο σπίτι της μητέρας του που βρισκόταν η γυναίκα και τα παιδιά του. Τους είπε ότι ήταν κουρασμένος και απλά πήγε για ύπνο.

Τέλος, ο 37χρονος δολοφόνος παραμένει κρατούμενος στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας, είναι αμετανόητος, δεν έχει ζητήσει ούτε ένα συγνώμη.