Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του ενώ καθόταν στην καρέκλα και μετά από ώρες αυτοκτόνησε - Το επικρατέστερο σενάριο

Το σενάριο ο γιος να σκότωσε την μητέρα του και στη συνέχεια -μετά από ώρες ενδεχομένες και μέρες- ο ίδιος να έβαλε τέλος στη ζωή του, είναι το επικρατέστερο για τις Αρχές στην Ηλιούπολη.

Τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια αλλά και τις νεκροψίες θα δώσουν περισσότερα στοιχεία και την πλήρη και απόλυτη εικόνα για το τι συνέβη στο σπίτι της Ηλιούπολης όπου ζούσαν η 63χρονη γυναίκα με τον 36χρονο γιο της.

Αν και αρχικά το σενάριο της διπλής δολοφονίας ήταν ανοικτό τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και κάποια περαιτέρω στοιχεία κάνουν τις αρχές να εμφανίζονται σχεδόν βέβαιες για το σενάριο ο 36χρονος να σκότωσε την μητέρα του και μετά ο ίδιος να αυτοκτόνησε.

Τα στοιχεία που συνηγορούν υπέρ αυτού του σεναρίου είναι τα εξής 3:

  • Ο θάνατος της μητέρας προηγήθηκε του γιου. Οπως φαίνεται να προκύπτει από ιατροδικαστικά ευρήματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θάνατος της μητέρας στο σπίτι της Ηλιούπολης φαίνεται ότι επήλθε από τρεις ημέρες έως 12 ώρες πριν τον θάνατο του γιου της, ο οποίος όταν εντοπίστηκε ήταν σε νεκρική ακαμψία.
  • Σε ό,τι αφορά την μπαλκονόπορτα που βρέθηκε ανοιχτή και είχε κινήσει στην αρχή υποψίες για δολοφονική ενέργεια, οι ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ήταν απλώς ανοιχτή και όχι παραβιασμένη.
  • Στο σπίτι βρέθηκαν χρήματα, κάτι που δεν συνηγορεί υπέρ του σεναρίου της ληστείας.

Την πυροβόλησε στην καρέκλα, αυτοκτόνησε ώρες αργότερα

Σύμφωνα με τι ίδιες πληροφορίες η 63χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή με μια σφαίρα στον κρόταφο καθισμένη στην πολυθρόνα της, κανονικά ντυμένη.

Ο γιος της πάλι βρέθηκε χωρίς τα ρούχα του, νεκρός στο κρεβάτι της μητέρας του.

Σε ότι αφορά στην καραμπίνα που βρέθηκε σε διαφορετικό σημείο εξετάζεται το ενδεχόμενο ο γιος να τραυματίστηκε πιο ελαφρά στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει και μετά τον πυροβολισμό να έκανε κάποια βήματα μέχρι που κατέληξε και έπεσε στο κρεβάτι όπου και πέθανε.